

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.
Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Abonare la buletinul informativ | |
Bara de cautare | |
Butoane de partajare in retele sociale | |
Cuvinte cheie pentru motoare de cautare | |
Data mining pentru statistici | |
Browsere si sisteme de operare | |
Buletin informativ | |
Originea vizitatorilor | |
Cautarea in magazin | |
Vizite si vizitatori | |
Bloc: Produse vizualizate | |
Google Analytics | |
GDPR - General Data Protection Regulation | |
Google sitemap |
Legea privind cookie-urile reprezintă o parte a legislației privind confidențialitatea care impune site-urilor web să obțină consimțământul vizitatorilor de a stoca sau de a recupera orice informație pe un computer, smartphone sau tabletă. A fost concepută pentru a proteja confidențialitatea online, făcând consumatorii conștienți de modul în care sunt colectate informații despre ele și utilizate online, și le dau o alegere pentru a permite sau nu acest lucru.
Ulei din sâmburi de caise.
INGREDIENTE: ulei din sâmburi de caise (Prunus armeniaca)100% natural.
Se obţine prin presarea la rece a sâmburilor de caise. Este scăzut în grăsimi saturate, conţine aproximativ: 55.0-70.0% acid oleic (Omega-9), 22.0-35.0% acid linoleic (Omega-6), şi mai puţin de 1% acid alfa linolenic (Omega-3)
Componenţi principali: acid palmitic, acid palmitoleic,acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid arahidic, acid eicosenoic.
Uleiul de caise este recomandat pentru pielea sensibilă, uscată sau prematur îmbătrânită, oferă protecţie împotriva razelor solare. Întârzie apariţia efectelor îmbătrânirii. Regenerează şi revitalizează pielea oferindu-i fermitate, înlătură ridurile. Are efect de întărire a sistemului imunitar. Acţionează ca un calmant înainte de culcare. Ajută la circulaţia sângelui, stimulează activitatea inimii. Curăţă vasele de sânge, ameliorează simptomele varicelor. Echilibrează sistemul digestiv, ajută la buna funcţionare a glandei tiroide. Intern: 5-10 picături /zi
Ulei din SÂMBURI DE CAISE (Prunus armeniaca)
Caisul este un pom fructifer originar din nordul şi vestul Chinei, Asia Centrală, adus de romani în Anatolia și Europa, Câmpia Ungară fiind regiunea tradiţională pentru cultivarea caisului, care în perioada ocupaţiei otomane a fost extinsă, astfel că în secolul al XIX-lea era cultivat şi în Spania şi Italia. Regiunea Malatya din Turcia este cea mai mare producătoare de caise. În prezent caisul este cultivat pe toate continentele cu climă potrivită.
Caisul are frunze ovale cu marginile rotunjite, flori formate din cinci petale du culoare albă sau roz, al cărui fructe sunt rotund-ovale de culoare galben-portocalie, uneori roşiatică pe partea expusă la soare, cu pulpă cărnoasă, aromată şi zemoasă în interiorul căreia se găseşte un singur sâmbure.
Sâmburii de caise conţin amigdalină, substanţă care dă un gust puternic şi amărui. Consumat în cantitate mare şi pe o perioadă lungă de timp poate fi toxică, printre efecte enumerându-se: durerea de cap, setea, greaţa, insomnia etc. Sâmburii pot fi folosiţi în: gemul de caise, în biscuiţi (ex. Biscuiţii amaretti de origine italiană), la lichior (ex. Amaretto) sau se consumă ca atare în jur de 8 sâmburi pe zi. Din sâmburii de caise, al fructelor coapte, prin presare la rece obţinem ulei cu vascozitate medie şi miros specific, bogat în Omega 6 şi 9, fitosteroli, vitamine (A, C, E, B17) şi minerale (fier, magneziu etc.).
Proprietăţi : antiinflamator, antioxidant, calmant, emolient, hidratant, nutritiv, revitalizant etc.
Uz intern:
- bogat in antioxidanti naturali, vitamine (A, C, E, B17);
- previne litiaza biliară;
- adjuvant în hipertensiune arterială;
- stimulează activitatea inimii;
- contribuie la buna funcţionare a glandei tiroide;
- îmbunătăţeşte memoria;
- îmbunătăţeşte circulaţia periferică, ajută în cazul mâinilor şi picioarelor reci;
Uz extern:
- se absoarbe uşor şi este recomdat pentru toate tipurile de ten;
- hrăneşte tenul sensibil şi uscat;
- util în caz de: acnee, ten iritat, în inflamaţiile pielii sau eczeme;
- previne îmbătrânirea pielii şi reduce ridurile;
- hrăneşte şi protejează pielea deshidratată;
- redă luminozitatea tenului matur;
- hidratează şi revitalizează tenul obosit;
- îmbunătăţeşte aspectul pielii afectate de celulită;
- dă fermitate şi elasticitate pielii;
- recomandat pentru îngrijirea părului vopsit, deteriorat, lipsit de strălucire;
- previne căderea părului şi combate mătreaţa.
Disclaimer.
Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ, de interes personal. Aceste informatii nu se pot substitui sfaturilor si prescriptiilor medicului sau oricarui personal medical calificat.
Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site, cu rolul de a diagnostica sau trata orice probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Informatiile si sfaturile nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.
Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.