Aloe vera spray nazal - 20 ml
  • Aloe vera spray nazal - 20 ml

Aloe vera spray nazal - 20 ml

27,50 RON
cu TVA
Cantitate

Aloe Vera  spray nazal -soluție naturală ionică, blândă, din Marea Moartă, cu extact de Aloe Vera, cu conținut de acid hialuronic și panthenol în formă lipozomală.

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Instrucţiuni de utilizare

fytofontana Aloe Vera spray nazal
în caz de răceală și rinită alergică, ca tratament suplimentar pentru membranele mucoasei uscate


Caracteristici:
Nasul și sinusurile au sarcina importantă de a pregăti aerul expirat (incălzire-răcire, umezire), dezvoltarea rezistenţei împotriva curentului puternic, filtrarea aerului expirat, de a asigura o anumită rezistenţă. Pentru a menține aceste funcţii este esențial de a păstra integritatea mucoasei și de a o proteja de uscare.
Spray-ul nazal fytofontana Aloe Vera - o soluție naturală, ionică, blândă, care curăță delicat nasul, umezește mucoasa nazală uscată și oferă protecție în timpul bolilor respiratorii, frecvent apărute. Este potrivit ca tratament preventiv, când ne aflăm într-un mediu relativ slab umidificat astfel, poate preveni inflamația mucoasei nazale și apariția alergiilor. În cazul alergiilor poate reduce cantitatea de polen lipit pe membranele mucoaselor și pe părul din nas astfel, completează terapia.
Îmbunătățește respirația și ameliorează congestia nazală. Spray-ul nazal Aloe Vera conține soluţie salină din Marea Moartă. Conținutul de Aloe Vera are efect de calmare a pielii. Acidul hialuronic protejează și umezește mucoasa nazală, creînd astfel condiții optime pentru procesul de vindecare. Conținutul de panthenol din produs păstrează umiditatea la nivelul mucoasei nazale.

Utilizare și dozare:
- eliminați capacul transparent
- introduceţi aplicatorul în nas, apăsați pompa, apoi respirați cu ușurință
- doza recomandată este de 1-2 pulverizări în fiecare nară
- dacă este necesar, se poate repeta doza
- după utilizare, spălați aplicatorul nazal cu apa călduță

Ingrediente: Aqua, Dead sea salt, Aloe Vera extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Lecithin, Carrageenan (Chondrus Crispus), Carbomer, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Glucose, Polysorbat 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzalkonium chloride

Prezentare: flacon 20 ml, prevăzut cu pompă de pulverizare

Atenționare: Nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării, copiilor sub vârsta de 1 an. A se evita contactul cu ochii. În timpul aplicațiilor, rar pot aparea senzații ușoare de arsură, usturime, care de obicei se oprește în scurt timp. Az esetleges finom lerakódásokat a termékben található növényi összetevők okozhatják, amelyek semmilyen esetben sem befolyásolják a termék minőségét. Használat előtt felrázandó!
RO- Eventualele depuneri fine pot fi cauzate de ingredientele vegetale în produs, care în nici un caz nu afectează calitatea produsului. Se agita înainte de utilizare!


Condiții de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A nu se expune la lumina directă a soarelui!

Întrebuințare:A se utiliza până la data indicată pe ambalaj.

Producător: După rețeta Herb-Pharma AG Schweiz, Kirchgasse 3, 8001, Zurich, Elveția produs de  Fytofontana Kft., 1146 Budapesta, Francia út 54, Ungaria

15 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

3 alte produse in aceeasi categorie: