AURECON - SPRAY PENTRU URECHI
  • AURECON- SPRAY PENTRU URECHI
  • AURECON - SPRAY PENTRU URECHI
  • AURECON - SPRAY PENTRU URECHI

AURECON - SPRAY PENTRU URECHI

22,00 RON
cu TVA
Cantitate

AURECON SPRAY pentru urechi - 50 ml - Soluţie apoasă din Marea Moartă cu extract de Aloe Vera

Produsel este indicat in următoarele situaţii:poate inlocui cu succes tradiţionalele beţişoare, care, foloste incorect, pot afecta urechea.

Stoc epuizat

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

AURECON SPRAY pentru urechi - 50 ml

Soluţie apoasă din Marea Moartă cu extract de Aloe Vera

Produsel este indicat in următoarele situaţii:poate inlocui cu succes tradiţionalele beţişoare, care, foloste incorect, pot afecta urechea. Prin folosirea sprayului, se inlătură blocarea canalului auditiv, provoacă de formarea dopului de grăsime, previne otita, care poate să apară prin care poate să apară prin contactul secreţiei auricale cu apa (ex. la ştrand, inot in bazin) produsul este indicat pentru toate categoriile de varstă,in special pentru vartsnici, cand in ureche se formează aşa numită "ceară uscată", indicat pentru persoane cu aparat auditiv previne dificultăţile auditive in cazul persoanelor cere lucrează in mediu cu mult praf, sau cei care sunt expuşi schimbărilor de presiune atmosferică ( scafandri, alpinişti, pasagerii avioanelor)

Administrare: se poziţionează pulverizatorul Aurecon, in ureche şi se administrează 1-2 pufuri in ambele urechi. Se apleacă capul intro parte, uşurand pătrunderea soluţieu in ureche.

Herb-Pharma

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

3 alte produse in aceeasi categorie: