AURECON - Conuri pentru urechi
  • Fytofontana AURECON- Conuri pentru urechi
  • AURECON - Conuri pentru urechi

Fytofontana AURECON - Conuri pentru urechi

14,38 RON
cu TVA
Cantitate

Conurile de urechi - Aurecon Plus sunt pâlnii din pânză de in îmbibate cu ceară de albine și cu parafină. Efectul lor se bazează pe așa numitul efect de coș, care înmoaie și aspiră cerumenul. Conul de urechi curăţă canalul urechii, egalizează presiunea în cap și în ureche, influenţează producerea cerumenului.

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Instrucţiuni de folosire

Fytofontana AURECON plus

conuri pentru urechi

Compoziţie:ţesătură de in, ceară de albine, parafina , folie protectoare AURECON system

Continut : 2 bucăți de conuri pentru urechi, 1 bucată de disc, instrucțiuni de utilizare.

Caracterizare: Urechea,organul auditiv şi al echilibrului, se compune din urechea externă, medie, şi cea internă. În canalele auditive externe ajunge o secreţie vîscoasă, ceroasă, secretată de glandele din zonă. În caz de hipersecreţie, această secreţie se poate solidifica, provocând o serie de neplăceri, vertije, pînă la astuparea canalului auditiv, diminuând auzul. Curăţirea incorectă ale urechilor duce la formarea unui dop, care trebuie îndepărtat.

Cu ajutorul lumânărilor AURECON plus, acest dop se poate înlătura foarte uşor. Aceste lumânări sunt de fapt nişte conuri din ţesătură de in, îmbibate cu ceară de albine şi parafină. Căldura rezultată prin arderea lumânării, înmoaie dopul, şi în urma efectului de aspirare al conului, se scoate uşor. În acelaşi timp se realizează o egalizare a presiunii, prin canalul Eustach în regiunea gîtului şi a capului. Efectul termic influenţează în mod pozitiv fluxul de energie prin meridiane. Meridianele sunt nişte conducte, care transportă şi repartizează energia în organismul uman. În urma aprinderii lumânării, se formează o ceaţă, care pătrunde în interiorul urechii, şi transportă principiile active în canalul auditiv. Folosirea lumânării AURECON plus, este indicată în caz de: hipoacuzie, tulburări auditive, dureri de cap şi de urechi persistente, otite medii, vertij, gripă acută şi cronică, migrene, amigdalite, stres, tratamentul insuficienţei circulatorii ale urechilor, detoxifierea sistemului limfatic, înlăturarea blocajului din fluxul energetic, potenţarea sistemului imunitar al organismului.

Lumânările AURECON plus nu se utilizează, dacă au fost începute. Efectul terapeutic se realizează doar cu lumânarea întreagă. Pentru asigurarea unei siguranţe sporite, produsul conţine un suport protector din plastic, care măreşte eficacitatea, şi siguranţa, împiedicând pătrunderea în ureche, a substanţelor străine.

Acest tratament a ajuns în Europa, din Asia şi America de sud, unde se cunoaşte din timpuri străvechi. În Europa, recomandarea acestui tratament, apare în manuscrisul specialistului în medicină naturistă, Susanna Von Tobar, la Frankfurt, în anul 1656.

Semnul “CE” arată, că produsul Aurecon plus lumânări pentru urechi, corespunde normelor de securitate ale CEE 93/42 .

Instrucţiuni de folosire:

1. Discul de carton se aplică pe lumânare şi se aprinde capătul mai larg.

2. Capul se aşează în poziţie  orizontală şi se introduce în ureche capătul mai subţire, din plastic, al lumânării. Lumânarea trebuie să rămână în poziţie verticală în tot timpul folosirii.

3. Când trei sferturi din lumânare a ars, bineînţeles, deasupra discului de carton, se scoate din ureche şi se stinge într-un pahar de apă, pregătită în prealabil. Durata folosirii lumânării este de 6-7 minute. Arderea lentă, arată dificultatea arderii lumânării, din cauza dopului din ureche. Lungimea optimă a lumânării Aurecon plus a fost calculată la 20cm, cu un diametru de cca 20cm. După aprinderea lumânării aceste dimensiuni asigură efectul terapeutic, printr-o ardere echilibrată.

Este important să efectuăm curăţirea ambelor urechi, pentru că în cursul tratamentului se asigură, prin canalul Eustach, egalizarea presiunii la nivelul gâtului şi capului.

Tratamentul preventiv se recomandă o dată pe lună, trei zile consecutiv.

Produsul este recomandat pentru curăţirea urechii interne, şi înlăturarea picăturilor de apă, care ajung în ureche cu ocazia înotului. Are efect benefic în cazul persoanelor, care lucrează într-un mediu cu mult praf, sau pentru remedierea disconfortului auditiv provocat de călătoria cu avionul, sau călătoria în munţi.

Forma lumânărilor Aurecon plus este neuniformă, deoarece se fabrică manual.

Efecte adverse:

Nu se cunosc. Produsul nu se foloseşte în caz perforare a timpanului, sau în caz de alergie la unul din componentele lumânării. În cazul afecţiunilor otice, consultaţi în prealabil medicul ORL.

Atenţionare:

- Se recomandă folosirea lumânării doar în prezenţa unei alte persoane!

- Contraindicată în orice leziune a urechii!

- Nu se utilizează la copii sub 6 ani!

- În cazul copiilor se utilizează doar în prezenţa unui adult!

- inainte de a aprinde lumânarea, capul se acoperă cu un prosop!

- Nu introduceţi lumânarea adânc în ureche!

- Nu se utilizează în spaţii cu curenţi de aer, sau în apropierea substanţelor inflamabile, sau lângă surse de căldură!

Ambalare :o pereche de lumânări +disc de carton.

Păstrare:Lumânările Aurecon plus se păstrează la temperatura camerei, în mediu uscat ,ferit de copii.

 Termen de păstrare 5 ani de la data fabricaţiei .

 Producator: Herb-pharma AG Schweiz, Kirchgasse 3, 8001 Zürich, Switzerland

Herb-Pharma
20 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

3 alte produse in aceeasi categorie: