NONI DE TAHITI  1L
  • NONI DE TAHITI  1L
  • NONI DE TAHITI  1L
  • NONI DE TAHITI  1L

NONI DE TAHITI 1L

110,00 RON
cu TVA
Cantitate

Bogat în aminoacizi, contribuie la dezvoltarea musculaturii, prevenind atrofierea acesteia. Participă la menţinerea echilibrului psihic, reduce stările de anxietate, adjuvant în hipertensiunea arterială declanşată de stres și îmbunătăţeşte circulaţia sanguină la nivelul ţesuturilor. Are un conţinut bogat în substanţe biologice active, oligoelemente şi de bioflavonoizi, caracteristici acestui fruct. Datorită acestor substanţe, sucul NONI DE TAHITI are efecte benefice asupra sistemului imunitar, sistemului circulator etc.

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Noni De Tahiti - marele vindecator al naturii.  - 1 L

Miraculosul Noni, unul dintre cele mai cunoscute sucuri naturale.

Datorită calităților sale de excepţie, Sucul de Noni  

este  unul dintre  cele mai consumate sucuri naturale! 

Noni de Tahiti este utilizat în ameliorarea multor afecţiuni de peste 2000 de ani. Și în prezent este folosit în medicina modernă. Are calităţi curative deosebite.

Denumit şi “Regele fructelor”, Noni are o acțiune puternică anticancerigenă, adjuvant în tratarea  tumorilor deja formate şi stimulează buna funcționare a sistemului imunitar. Bogat în aminoacizi, contribuie la dezvoltarea musculaturii, prevenind atrofierea acesteia. Participă la menţinerea echilibrului psihic, reduce stările de anxietate, adjuvant în hipertensiunea arterială declanşată de stres și îmbunătăţeşte circulaţia sanguină la nivelul ţesuturilor.

Produsul este 100% natural  (fără îngrăşăminte chimice), nu conţine coloranţi sau conservanţi.

“Regele fructelor” are un conţinut bogat în substanţe biologice active (aminoacizi naturali, enzime, vitamina C, substanţe minerale, xeronină, proxeronină, scopoletină, damnacantal), oligoelemente (sodiu, potasiu, mangan, magneziu, fier) şi de bioflavonoizi, caracteristici acestui fruct. Datorită acestor substanţe, sucul NONI DE TAHITI are efecte benefice asupra sistemului imunitar, sistemului circulator, inclusiv circulaţiei periferice, regenerează ţesuturile şi celulele, previne înmulţirea haotică a celulelor canceroase. Proprietăţile antibacteriene asigură protecţie împotriva îmbolnăvirii sistemului digestiv, ameliorează ulcerul și sprijină sistemul metabolic.

Cercetările au arătat că poate fi folosit cu succes în componenţa produselor pentru îngrijirea pielii. Are proprietăți cicatrizante, fiind de ajutor pentru arsurile de piele.

Contribuie la menținerea hipertensiunii arteriale în limite normale; are efect antioxidant, adică prin legarea radicalilor liberi asigură protecţie împotriva oxidării LDL - colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare. Ameliorează durerile articulare, întinderile musculare şi  loviturile.

Sucul NONI diminuează durerile menstruale, previne stările depresive şi migrenele. Scade febra indiferent de cauza acesteia. De asemenea este recunoscut pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, controlând starea de senilitate.

Noni este un produs energizant şi tonifiant cu un puternic efect detoxifiant. Întăreşte sistemul imunitar activând anticorpii şi celulele killer.

Poate fi un remediu eficient în combaterea unor dependenţe ca alcoolismul şi tabagismul.

Sucul poate fi consumat şi pe perioada administrării de medicamente, în unele cazuri accentuând chiar efectele tratamentului.

Nu s-au semnalat efecte secundare după folosire.

Disclaimer.

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ, de interes personal. Aceste informatii nu se pot substitui sfaturilor si prescriptiilor medicului sau oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site, cu rolul de a diagnostica sau trata orice probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Daca aveti sau credeti ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

GDI
20 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

3 alte produse in aceeasi categorie: