Ulei din Ficat de Cod 100 ml
  • Ulei din Ficat de Cod 100 ml

Ulei din Ficat de Cod (Cod Liver Oil)

11,90 RON
cu TVA
Ambalare
Cantitate

 Disponibil la  100ml, 250 ml

ULEI DIN FICAT DE COD - este obținut 100% din  ficat de cod proaspăt din  Nordul Oceanului Atlantic, de lângă țărmurile Islandei. Este o sursă naturală de vitamina D, vitamina A, și  acizi grași polinesaturați Omega-3 (DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic)).

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

ULEI DIN FICAT DE COD - este obținut 100% din  ficat de cod proaspăt din  Nordul Oceanului Atlantic, de lângă țărmurile Islandei. Nu contine substanțe toxice.

Ingrediente: Ulei din ficat din cod 100%

Loc de provenienţă: Islanda

Mod de utilizare: dacă nu se prevede altfel: 

Sugari: 1linguriță (2,5 -5ml )/zi.

Copii mici : 1-2lingurițe  (5 ml-10ml)/zi

Adolescenți și adulți: 1 lingură (20 ml) de ulei de ficat de cod / zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Uleiul din ficat de Cod este o sursă naturală de vitamina D, vitamina A, și  acizi grași polinesaturați Omega-3 (DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic)).

Substanțele active ale produsului sunt Acizii grași de Omega 3, Vitamina A și Vitamina D.

Deoarece este bogat în vitamina D poate fi utilizat pentru a preveni deficienţa de vitamina în timpul sarcinii şi în perioada lactației.

Vitamina A contribuie la menținerea vederii normale și la menținerea sănătății membranelor mucoase și a pielii, la funcționare normală a sistemului imunitar.

Vitamina D contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la funcționarea normala a sistemului osos și muscular.

Acizii grași polinesaturați Omega-3 (DHA și EPA)  contribuie la funcționarea normală a inimii.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Persoanele care urmează o medicație anticoagulantă trebuie să consulte medicul înainte de a consuma acest produs.

Uleiul din ficat de cod nu se recomandă în caz de concentrație plasmatică mărită a calciului, excreția mărită a calciului prin rinichi, respectiv, simultan cu administrarea unor medicamente cu conținut de  vitamina D.

 

 

 

Disclaimer.

 

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ, de interes personal. Aceste informatii nu se pot substitui sfaturilor si prescriptiilor medicului sau oricarui personal medical calificat.

 

Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site, cu rolul de a diagnostica sau trata orice probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Daca aveti sau credeti ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

 

Informatiile si sfaturile nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

 

9 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

9 alte produse in aceeasi categorie: