Capsule cu Pulbere de Scoica Verde
  • Capsule cu Pulbere de Scoica Verde
  • Capsule cu Pulbere de Scoica Verde

Capsule cu Pulbere de Scoica Verde

32,40 RON
cu TVA
Cantitate

Pulberea de scoica verde (Perna Canaliculus) provenită din apele Noii Zeelande, este o sursă bogată şi naturală de glucozamină care are un rol important la funcţionarea optimă şi la întărirea articulaţiilor.


  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Capsule cu pulbere de scoica verde ( Perna Canaliculus)- 30 capsule - pentru încheieturi și articulaţii sănătoase şi mobile

Prezentare: Praf de Scoica Verde (400mg) - 30caps/cutie

Substanţa activă a produsului este Glucozamina, ce se găsește în cochilia scoicilor.

Pulberea de scoica verde (Perna Canaliculus) provenită din apele Noii Zeelande, este o sursă bogată şi naturală de glucozamină care are un rol important la funcţionarea optimă şi la întărirea articulaţiilor.

Poate fi un ajutor în prevenirea și reducerea inflamaţiilor reumatice, durerilor articulare şi chiar în refacerea cartilajului deteriorat!
- eficientă în remedierea inflamaţiilor reumatice, de articulaţie, artritei şi durerilor articulare
- poate opri deteriorarea articulaţiilor, contribuie la buna funcţionare a ţesuturilor din articulaţiile expuse la efort susținut  şi ajută la refacerea cartilajului.

Scoica verde mai conţine oligoelemente, substanţe minerale (calciu, magneziu, iod, fier, potasiu), în plus conţine acizi graşi de  OMEGA 3 , cunoscute pentru proprietatile sale antiinflamatoare.

Administrare: 1 capsulă pe zi

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

A se păsra la temperaturi sub 25 C, în ambalajul original ferit de umiditate si lumină.

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu se administrează femeilor însărcinate sau care alăptează.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

 

Disclaimer.

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ, de interes personal. Aceste informatii nu se pot substitui sfaturilor si prescriptiilor medicului sau oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site, cu rolul de a diagnostica sau trata orice probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Daca aveti sau credeti ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

U.E.
37 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

1 alt produs in aceeasi categorie: