

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.
Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Abonare la buletinul informativ | |
Bara de cautare | |
Butoane de partajare in retele sociale | |
Cuvinte cheie pentru motoare de cautare | |
Data mining pentru statistici | |
Browsere si sisteme de operare | |
Buletin informativ | |
Originea vizitatorilor | |
Cautarea in magazin | |
Vizite si vizitatori | |
Bloc: Produse vizualizate | |
Google Analytics | |
GDPR - General Data Protection Regulation | |
Google sitemap |
Legea privind cookie-urile reprezintă o parte a legislației privind confidențialitatea care impune site-urilor web să obțină consimțământul vizitatorilor de a stoca sau de a recupera orice informație pe un computer, smartphone sau tabletă. A fost concepută pentru a proteja confidențialitatea online, făcând consumatorii conștienți de modul în care sunt colectate informații despre ele și utilizate online, și le dau o alegere pentru a permite sau nu acest lucru.
Ingrediente: tărâţe de ovăz
Se poate adăuga în cereale, lapte, iaurt, sau încorpora în diverse preparate de panificație și de brutărie.
Loc de proveniență: Cehia
Poate conține urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muștar, semințe de susan, gluten.
A nu se utiliza după data expirării. A se păstra la loc uscat și răcoros.
Tărâțele de ovăz sunt un aliment extrem de bogat în fibre ce micșorează nivelul colesterolului, protejează împotriva bolilor de inimă, a diabetului, promovează un sistem digestiv sănătos și ajută în pierderea greutății.
Tărâțele de ovăz de multe ori sunt confundate cu fulgii de ovăz deși fulgii sunt obținuți din boabele de ovăz, care conțin și miezul și învelisul, în timp ce tărâțele provin din învelișul extern al semințelor de ovăz. În general, tărâțele unor cereale conțin mai multe fibre și o cantitate mai mare din anumiți nutrienți decât miezul. Așa este și în cazul tărâței de ovăz care este foarte bogată în fibre insolubile și în pectine, contribuind la absorbția unei cantități însemnate de apă. Tărâtele de ovăz conțin vitamine din complexul B, proteine și minerale. Proteina din ovăz este considerată de bună calitate, conținând mai mulți aminoacizi esențiali.
Tărâțele de ovăz se pot adăuga în numeroase preparate culinare sau pot fi consumate în fiecare dimineață alături de iaurt deoarece oferă energie și asigură senzația de sațietate o perioadă îndelungată. De asemenea se mai pot folosi și la prepararea biscuiților, produselor de patiserie, în batoane nutritive etc.
Atenție! Informațiile și sugestiile prezentate pe acest site au scop informativ și nu pot fi considerate sfaturi medicale. Nici un aliment nu poate aduce, singur toate principiile nutritive de care are nevoie organismul, ci doar o alimentație variată și echilibrată!
Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.