TĂRÂŢE DE OVĂZ - 500G

8,20 RON
cu TVA
Cantitate

TĂRÂŢE DE OVĂZ  -500 g  

Din punct de vedere nutritiv, ovăzul reprezintă o alegere foarte bună pentru o alimentație echilibrată fiind o sursă excelentă de vitamine, minerale, antioxidanți și fibre-solubile și insolubile. Se folosește în alimentație sub diverse forme: tărâțe, făină sau fulgi.

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Ingrediente: tărâţe de ovăz

Se poate adăuga în cereale, lapte, iaurt, sau încorpora în diverse preparate de panificație și de brutărie.

Loc de proveniență: Cehia

Poate conține urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muștar, semințe de susan, gluten.
A nu se utiliza după data expirării.  A se păstra la loc uscat și răcoros.


Tărâțele de ovăz sunt un aliment extrem de bogat în fibre ce micșorează nivelul colesterolului, protejează împotriva bolilor de inimă, a diabetului, promovează un sistem digestiv sănătos și ajută în pierderea greutății.

Tărâțele de ovăz de multe ori sunt confundate cu fulgii de ovăz deși fulgii sunt obținuți din boabele de ovăz, care conțin și miezul și învelisul, în timp ce tărâțele provin din învelișul extern al semințelor de ovăz. În general, tărâțele unor cereale conțin mai multe fibre și o cantitate mai mare din anumiți nutrienți decât miezul. Așa este și în cazul tărâței de ovăz care este foarte bogată în fibre insolubile și în pectine, contribuind la absorbția unei cantități însemnate de apă. Tărâtele de ovăz conțin vitamine din complexul B, proteine și minerale. Proteina din ovăz este considerată de bună calitate, conținând mai mulți aminoacizi esențiali.

Tărâțele de ovăz se pot adăuga în numeroase preparate culinare sau pot fi consumate în fiecare dimineață alături de iaurt deoarece oferă energie și asigură senzația de sațietate o perioadă îndelungată. De asemenea se mai pot folosi și la prepararea biscuiților, produselor de patiserie, în batoane nutritive etc.

Atenție! Informațiile și sugestiile prezentate pe acest site au scop informativ și nu pot fi considerate sfaturi medicale. Nici un aliment nu poate aduce, singur toate principiile nutritive de care are nevoie organismul, ci doar o alimentație variată și echilibrată!

9 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: