

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.
Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Abonare la buletinul informativ | |
Bara de cautare | |
Butoane de partajare in retele sociale | |
Cuvinte cheie pentru motoare de cautare | |
Data mining pentru statistici | |
Browsere si sisteme de operare | |
Buletin informativ | |
Originea vizitatorilor | |
Cautarea in magazin | |
Vizite si vizitatori | |
Bloc: Produse vizualizate | |
Google Analytics | |
GDPR - General Data Protection Regulation | |
Google sitemap |
Legea privind cookie-urile reprezintă o parte a legislației privind confidențialitatea care impune site-urilor web să obțină consimțământul vizitatorilor de a stoca sau de a recupera orice informație pe un computer, smartphone sau tabletă. A fost concepută pentru a proteja confidențialitatea online, făcând consumatorii conștienți de modul în care sunt colectate informații despre ele și utilizate online, și le dau o alegere pentru a permite sau nu acest lucru.
Seminţe de In
Se poate consuma zilnic max. 20-25 gr. cu multă apă.
Inul este o plantă utilizată pe scară largă. Este cultivată pentru semințe, consumate ca atare sau transformate în ulei, dar este cunoscută și ca materie primă în industria textilă.
Consumul de semințe de in poate reduce, de exemplu, riscul de diabet, boli cardiovasculare, artrita, osteoporoza etc.; sunt cea mai importantă sursă vegetală de acid alfa-linoleic cu rol important în scăderea nivelului colesterolului “rău”; sunt bogate în fibre insolubile, ajutând la reglarea tranzitului intestinal și combaterea constipației; sunt un laxativ eficient prin creșterea peristaltismului intestinal, protejând mucoasa intestinală de factorii iritanți; au rol antiseptic și calmant.
Semințele de in întregi au un strat exterior dur și pot trece nedigerate prin intestin, ceea ce înseamnă că nutrienții din ele nu sunt absorbite complet. De aceea, semințele de in trebuie ori înmuiate în prealabil în multă apă, ori măcinate înainte de consum.
Semințele de in sunt foarte versatile, putând fi introduse în dieta zilnică a întregii familii în diverse combinații și preparate: cu musli sau cu cereale, în salate de fructe, în piureuri, în salate de legume, în ciorbe sau în supe, în iaurt, cu lapte vegetal etc.
Semințele de in se păstrează cel mai bine întregi, într-un loc uscat, răcoros și întunecat, pentru a evita râncezirea.
Poate conține urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muștar, semințe de susan, gluten.
A nu se utiliza după data expirării.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Atenție! Informațiile și sugestiile prezentate pe acest site au scop informativ și nu pot fi considerate sfaturi medicale. Nici un aliment nu poate aduce, singur toate principiile nutritive de care are nevoie organismul, ci doar o alimentație variată și echilibrată!
Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.