LINTE BRUNĂ / MASOOR
  • LINTE BRUNĂ / MASOOR

LINTE BRUNĂ / MASOOR

6,00 RON
cu TVA
Cantitate

LINTE BRUNĂ / MASOOR -500g

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

LINTE BRUNĂ / MASOOR

Ingrediente: linte brună

Leguminoasele sunt o sursă naturală de proteine, sunt bogate în fibre şi în Asia sunt utilizate în scară largă pentru gătit, mai ales de vegetarieni. Dintre numeroasele leguminoase, unele sunt utilizate întregi, în timp ce altele sunt împărțite. Mai sunt cele cu coaja eliminată, ele sunt numite Dal. Toate leguminoasele necesită înmuiere – dar timpul de înmuiere poate varia în funcție de produs şi retetă, deci vă rugăm să consultaţi cartea de bucate. Leguminoasele sunt produse agricole, au fost curațate mecanic (de mașină), dar înainte de utilizare trebuie examinate cu atenție și spălate foarte bine.

Păstrare: După deschidere se recomandă transferarea produsului într-un recipient bine inchis, pentru a-și păstra prospeţimea şi aroma. Se va păstra într-un loc uscat si răcoros.

Țara de origine: AUSTRALIA.

Ambalare: punga - 500g.

Producator: TRS Wholesale Co.Ltd.,Southall,Middlesex, UB2 4AX, Anglia 

5 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: