Detalii suplimentare
Pastă de cacao crud, nerafinată.
INGREDIENTE: pastă vegetală de cacao nerafinată. (Theobroma cacao)
Este obținută prin presarea mecanică a boabelor de cacao urmat de filtrarea acestei. Pasta de cacao are o culoare gălbuie, cu aromă şi gust specific.
Pasta de cacao este solidă la temperatura camerei, se topeşte la peste 35°C.
Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetărie.
Atenție!
Toate informațiile din acest site sunt publicate în scop informativ. Aceste informații nu se pot substitui sfaturilor și prescripțiilor medicului sau oricărui personal medical calificat.
Nu trebuie să folosiți informațiile de pe site, cu rolul de a diagnostica sau trata orice probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Dacă aveți sau credeti că aveți probleme de sănătate adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.
Informațiile și sfaturile nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.
Specificații tehnice
Produse similare
-

ULEI DE COCOS – VIRGIN
de la 6,50 lei Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -

VASELINĂ ALBĂ – 100G
16,37 lei Adaugă în coș -

Ulei de Migdale dulci – presat la rece
de la 4,30 lei Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -

UW CLASSIC – CREMĂ CU ALOE VERA – 250ML
22,26 lei Citește mai mult