

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.
Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Abonare la buletinul informativ | |
Bara de cautare | |
Butoane de partajare in retele sociale | |
Cuvinte cheie pentru motoare de cautare | |
Data mining pentru statistici | |
Browsere si sisteme de operare | |
Buletin informativ | |
Originea vizitatorilor | |
Cautarea in magazin | |
Vizite si vizitatori | |
Bloc: Produse vizualizate | |
Google Analytics | |
GDPR - General Data Protection Regulation | |
Google sitemap |
Legea privind cookie-urile reprezintă o parte a legislației privind confidențialitatea care impune site-urilor web să obțină consimțământul vizitatorilor de a stoca sau de a recupera orice informație pe un computer, smartphone sau tabletă. A fost concepută pentru a proteja confidențialitatea online, făcând consumatorii conștienți de modul în care sunt colectate informații despre ele și utilizate online, și le dau o alegere pentru a permite sau nu acest lucru.
Zahărul de cocos este obţinut din nectarul florilor palmierului de cocos.
În Asia este folosit de câteva mii de ani înlocuind zahărul brun şi pe cel alb. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scăzute până devine un caramel gros, după care este uscat şi măcinat până devine pudră cristalizată. Această metodă traditională asigură păstrarea conţinutului de vitamine şi minerale precum: Vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, şi o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi.
Spre deosebire de zahărul obișnuit, care este lipsit de nutrienți și nu conține decât calorii, zahărul de cocos conține o serie de micronutrienți foarte valoroși pentru sănătate. În plus, zahărul de cocos are un indice glicemic scăzut, de doar 35, față de 68, cât are zahărul alb rafinat.
Se poate consuma ca îndulcitor, sau poate fi utilizat pentru gătit și pentru coacere. Are un gust plăcut ușor caramelizat.
Atenție! Informațiile și sugestiile prezentate pe acest site au scop informativ și nu pot fi considerate sfaturi medicale. Nici un aliment nu poate aduce singur toate principiile nutritive de care are nevoie organismul, ci doar o alimentație variată și echilibrată!
Citeste mai mult despre zahar de cocos: http://www.herbalsana.ro/blog/33-zahrul-de-cocos-nectarul-dulce-al-sevei-florilor-de-cocos
Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.