AloeDent –Apă de gură cu Aloe Vera -250 ml

24,20 RON
cu TVA
Cantitate

AloeDent –Apă de gură cu Aloe Vera -250 ml      

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.AloeDent –Apă de gură cu Aloe Vera -250 ml                          Nu conţine fluor! 

  Această apă de gură nu conţine alcool, nici fluor şi are o aromă naturală puternică de mentă. Utilizarea regulată pastei de dinti AloeDent şi a apei de gură poate ajuta la reducerea bacteriilor pricipală cauză a cariilor, placii dentare şi a respiraţiei urât mirositoare.

•  Aloe vera – calmează                                                                                                                                             •  Gotu Kola reconfortant
•  Uleiul din Arborele de Ceai - antiseptic natural
•  Uleiul de mentă - aromă naturală                    
*   Acţiune calmantă  * Nu conţine alcool
*   Respiratie proaspata  *  Gingii sănătoase
Nu conţine fluorid, SLS şi are o aromă puternică de mentă. Mod de utilizare: umpleţi capacul şi  clătiți gura. A nu se inghiţi!

Ingrediente: vezi pe ambalaj. A se utiliza în max.12 luni de la deschidere! Nerecomandat copiilor sub 6 ani! Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeţi folosirea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Potrivit pentru vegetarieni şi vegani. A se păstra la temperaturi sub 30ºC. 
Producător: OPTIMA HEALTH & NUTRITION Swansea SA6 8QP, Anglia Importator: Sc Herbavit SRL Oradea,

1 Obiect

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: