Fursecuri cu faina de struguri și migdale
Fursecuri cu faina de struguri și migdale
Ingrediente:
– 2 1/2 căni cu făină de migdale;
– 1/4 cană cu făină de struguri;
– 1/2 lingurita de sare;
– 1/2 bicarbonat de sodiu;
– 1/2 cană ulei semințe de struguri;
– 1 lingură esență de vanilie;
– 1/2 cană cu zahăr brun;
– 1 cană cu ciocolată neagră minim 73% cacao.
Mod de preparare:
Ingredientele uscate se amestecă într-un castron, după care se adaugă esența de vanilie și uleiul din semințe de struguri. Se omogenizează ingredientele, iar din aluatul obținut se formează mingiuțe care se așează într-o tava tapetată cu hârtie de copt, după care se presează ușor pentru a forma un disc. Fursecurile se coc în cuptor preîncălzit la temperatura de 170ºC, timp de 7-10 minute.