Orez Basmati -500 gr
  •  Orez Basmati -500 gr

Orez Basmati - 500gr

10,80 RON
cu TVA
Cantitate

 TRS  - Orez Basmati -500 gr

Stoc epuizat

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

 TRS - Orez Basmati -500 gr

Orezul basmati este crescut, utilizând metodele tradiţionale, în cele mai bune regiuni de crestere a orezului, la poalele munţilor Himalaya. Datorita solului şi climei unic, are gust şi textura parfumată, delicată.

Instructiuni de gătit: înainte de a le găti se spală, si se clăteşte bine orezul într-o sită sub jet de apa rece. O cană de orez va servi 2 porţii. Metoda de pregatire : 1.Pentru fiecare ceasca de orez nefiert, se adaugă două căni de apă.Se pune orezul într-o oală mare se adăuga o lingură de ulei vegetal comestibil. 2. Se fierbe la foc mare.  Se amestecă de mai multe ori şi se acoperă cu capac. Se fierbe pe foc timp la 15 minute. 3. Se testează orezul iar dacă este fraged sau lichidul nu s-a absorbit complet, se mai pune la fiert pentru câteva minute. 4. Se poate lua de pe foc si se poate servi.

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs