BALSAM DE PAR CU CARBUNE 265 ML
  • BALSAM DE PAR CU CARBUNE 265 ML

BALSAM DE PAR CU CARBUNE

34,00 RON
cu TVA
Cantitate

BALSAM DE PAR CU CARBUNE 265 ML

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

BALSAM DE PAR CU CARBUNE 265 ML
-contra stresului urban-
descoperă puterea detoxifiantă a cărbunelui activ


Balsamul cu Cărbune activ oferă o acoperire completă, elimină îngrăsarea părului și a scalpului. Îmbogățit cu un amestec exclusiv de extracte cum ar fi sucul de Aloe Vera și uleiul de Argan acest balsam purifică profund, lasă părul moale, ușor de pieptănat și plin de viață. Nu conține parfum artificial, coloranți, SLS și parabeni.

Mod de utilizare: După spălare și clătire cu şampon se aplică balsamul masând usor pe părul umed. Se lasă să acţioneze si se clăteşte bine părul cu apă. Clătiți și repetați dupa caz. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți împreună cu Șamponul pentru păr cu cărbune activ.

Precauții: Evitați contactul direct cu materialele  textile. Acest produs este pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vatămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. A nu se lăsa la  îndemâna copiilor. Nu foloșiți produsul pe animale. A se depozita într-un loc uscat și răcoros.  Ingrediente: vezi pe ambalaj.

Producător: OptimaHealh&Nutrition,

5 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: