• La reducere!

Mască de faţă pentru curăţare cu cărbune activ

27,50 RON
cu TVA
Cantitate

Oferta 1+1 Gratis

data expirarii: 03.2022

Mască de faţă pentru curăţare cu cărbune activ

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Mască de faţă pentru curăţare cu cărbune activ

℮125 ml                        

Contra stresului urban
*Curăţă în profunzime *Controlează excesul de sebum    

Protejează şi susţine tenul curat prin detoxifiere cu cărbune activ.    Masca de faţă cu Cărbune activ conţine un complex unic de curățare, care ajută la îndepărtarea impurităților și a surplusului de sebum din piele. Îmbogățit cu un amestec exclusiv de extracte, cum ar fi  sucul de Aloe Vera și Echinacea și argilă din China, oferă tenului un aspect sănătos, radiant prin purificare, matifiere şi revitalizare.

Mod de utilizare:Aplicaţi un strat subţire şi lasăţi să se usuce, înainte de a clăti cu apă caldă.Utilizaţi de 1-2 ori pe săptămână. Pentru cele mai bune rezultate utilizaţi ca parte a ritualului zilnic de îngrijire a tenului dumneavoastră. Nu conține parfum artificial, coloranți, SLS și parabeni.

Precauții: Evitați contactul direct cu materialele textile. Agitați bine înainte de folosire. Pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. A nu se lăsa la  îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. A se depozita într-un loc uscat și răcoros. Ingrediente: vezi pe ambalaj.

9 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: