Scrub facial cu Cărbune active
  • Scrub facial cu Cărbune active

Scrub facial cu Cărbune active

27,50 RON
cu TVA
Cantitate

Scrub facial cu Cărbune active - 125 ml

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Scrub facial cu Cărbune active - 125 ml 


- Îngrijirea pielii - contra stresului urban


Curăţă în profunzime               *exfoliant           *curăţă porii
Conceput pentru purificarea pielii şi a porilor prin detoxifiere cu cărbune activ. Utilizând un complex unic de curățare cărbunele activ ajută la îndepărtarea impurităților și a surplusului de sebum din piele. Îmbogăţit cu un amestec exclusiv de extracte cum ar fi sucul de aloe vera, uleiul de cocos și extractul de castravete oferă ce e mai bun tenului dumneavostra, printr-o exfoliere şi curatare profundă.  Tenul dumneavoastră va radia de prospeţime.  Nu conține parfum artificial, coloranți, SLS și parabeni.

Mod de utilizare: Aplicați pe întreaga față, masând ușor cu mișcari circulare. Clătiti apoi cu apă caldă sau cu o dischetă umedă. Pentru cele mai bune rezultate utilizaţi ca parte a ritualului dumneavoastră de îngrijire a tenului de zi cu zi.

Precauții: Evitați contactul direct cu materialele textile.Agitaţi bine înainte de folosire. Pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea rănita sau iritantă. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale.

11 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: