Henna -80 g
  • Henna -80 g

Henna -80 g

5,90 RON
cu TVA
Cantitate

Se poate utiliza pentru tatuaje sau pentru vopsirea părului.

Stoc epuizat

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Henna 80 g

Se poate utiliza pentru tatuaje sau pentru vopsirea părului.

Pachetul conține (pentru tatuaj):  Pudră Henna Naturală, Ulei de Terpinol, Acid citric, Con plastic, Betisor plastic.

Mod de utilizare ca tatuaj pentru mâini:  Turnaţi cantitatea necesară de acid citric în jumătate de pahar de apă, amestecați bine, adăugați pulberea de Henna și amestecați din nou. După un scurt timp, se toarnă și uleiul pentru Henna, se amestecă bine, apoi se acoperă oala pentru aprox. 2 ore. Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru culori elegante, utilizaţi compoziția de Henna pregătită după 3 ore.

Mod de utilizare pentru păr: Avertisment! A nu se folosi uleiul pentru Henna cu acidul citric.

Se adaugă cantitatea necesară de pulbere de Henna în apă călduță și se amestecă bine.Se acoperă compoziția preparată pentru aprox. 3 ore. Se poate adăuga cafea sau esenţa de ceai pentru a obține culori elegante.

Pentru con de Henna: Se filtrează pulberea de  Henna cu ajutorul unei pânze, apoi se urmează procedura descrisă mai sus pentru a pregăti amestecul pentru mâini, dar se creşte uşor cantitatea de apă, astfel încât amestecul de Henna (în formă de pastă) să devină relativ subțire. Se face o gaură mică la partea de jos a conului, apoi se umple conul cu amestecul de Henna pregătit. Se pot realiza modele creative, atractive cu ajutorul acului plastic, disponibil în pachet. Înainte de utilizarea amestecului de Henna se spală bine pielea cu săpun sau șampon. Se păstrează amestecul preparat de Henna la loc uscat și răcoros (a nu păstra în frigider)și se utilizează în termen de 3zile.

Pentru a obține un rezultat de lungă durată, se lasă tatuajul să se usuce timp de 2 ore, apoi se spală pielea cu apă, dar nu se folosește săpun sau șampon. Nu contine substante chimice. A se păstra la loc uscat și răcoros!

Distribuitor: Trs Wholesale, Co. Ltd

Tara de origine: Pakistan 

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: