Şampon antimătreaţă cu ulei din arbore de ceai
  • Şampon antimătreaţă cu ulei din arbore de ceai
  • Şampon antimătreaţă cu ulei din arbore de ceai

Şampon antimătreaţă cu ulei din arbore de ceai australian

28,80 RON
cu TVA
Cantitate

Şampon antimătreaţă cu ulei din arbore de ceai – 250 ml

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Şampon antimătreaţă cu ulei din arbore de ceai – 250 ml

Ideal pentru persoanele care au un scalp uscat. Şamponul  combină proprietăţile antiseptice ale uleiului din arbore de ceai si pirokton-olamin care contribuie la eliminarea mătreţii şi inhibă reapariţia acestuia. Acest tratament intensiv ajută la menţinerea sănataţii părului, părul va deveni strălucitor şi puternic în timp ce hrăneşte si hidratează pielea capului.

Mod de aplicare: Se aplică pe părul umed, se masează uşor. Lasaţi să acţioneze câteva min. şi apoi clătiţi bine. Repetaţi dacă este cazul. A se utilize în caz de nevoie.

 

ARBORE DE CEAI AUSTRALIAN

Uleiul de arbore de ceai este un ulei esential extras din frunzele de Melaleuca alternifolia, o planta orginara din Australia.  Are proprietati antiseptice si este folosit ca tratament adjuvant in tratarea ranilor si prevenirea infectarii lor, taieturi superficiale, arsuri (inclusiv arsuri solare), acnee, ciuperca piciorului, infectii fungice minore.

 

 Au dovedit actiunile antiseptice, antimicrobiene, antifungice ale acestui ulei (datorita compusilor sai activi), mai ales in ceea ce priveste combaterea infectiilor fungice, acneei sau infectiilor vaginale. Uleiul a fost utilizat ca tratament complementar si in tratarea plagilor chirugicale, si in tratamente stomatologice.

 

Uleiul se utilizeaza de obicei diluat si nu se recomanda administrarea sa pe cale orala deoarece poate fi toxic. Compusii uleiului de arbore de ceai sunt responsabili pentru actiunile sale benefice.

 

Specialistii considera ca uleiul de arbore de ceai este foarte sigur pentru administrarea tegumentara, locala, si ca poate fi aplicat zilnic pe piele. Daca este aplicat in stare pura, in concentratie de 100%, uleiul poate determina aparitia unei iritatii locale, de aceea nu se utilizeaza nediluat

 

Uleiul din arborele de ceai este folosit in produse pentru igiena orala, lotiuni pentru corp, sampoane (in special in formulele antimatreata, sau destinate pielii sensibile a capului), balsam pentru buze, si produse destinate tratarii infectiilor fungice ale unghiilor, in creme antifungice, in creme recomandate in tratamentul acneei moderate

- Uleiul de arbore de ceai este integrat si in produse de uz stomatologic : pasta de dinti si apa de gura. In cazul in care el este un ingredient activ in astfel de produse, pacientii trebuie sa fie foarte prudenti si sa nu-l inghita.

6 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs