Site-ul www.herbalsana.ro, numit in continuare Herbalsana.ro, este proprietatea SC Herbavit SRL inregistrata in Oradea, str. Alexandru Roman nr. 25 , J05/2257/2006, CUI/CIF: RO19168553, si va fi numita in continuare HERBAVIT.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. HERBAVIT SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ. Aceste informatii nu se pot substitui sfaturilor si prescriptiilor medicului sau oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site, cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele şi tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala.

HERBAVIT garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Herbalsana.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei HERBAVIT fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Herbalsana.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atata timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru HERBAVIT sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a HERBAVIT asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Herbalsana.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea HERBAVIT si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul HERBAVIT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Herbalsana.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de HERBAVIT pe site-ul Herbalsana.ro, politica de preturi

HERBAVIT isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Herbalsana.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv HERBAVIT isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc sau  in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19% sau 9%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari HERBAVIT in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari HERBAVIT SRL. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

HERBAVIT nu ofera nici o garantie, in mod expres sau implicit in privinta functionarii acestui site, informatiile, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia HERBAVIT SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt pozate in studio si sunt conforme cu produsele care urmeaza sa fie livrate. Datorita numarului mare de produse  in anumite cazuri produsele prezentate si cele  livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul Herbalsana.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, HERBAVIT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Herbalsana.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de catre acestia. HERBAVIT SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul Herbalsana.ro se poate efectua la livrarea produselor prin curierat rapid GLS (ramburs). HERBAVIT isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre HERBAVIT la adresa de e-mail comenzi@herbavita.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul HERBAVIT. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Contul bancar in care se efectueaza plata in avans este : RO79BTRL00501202I12239XX, BANCA TRANSILVANIA ORADEA

 
4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (numai in Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid GLS in cel putin 2-3 zile lucratoare (daca sunt exceptii, se trece alt termen). HERBAVIT isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore de la data validarii comenzii. Comenzile de pe magazinul online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarea zi lucratoare in intervalul orar 8– 16.

Nu avem program de lucru cu clientii la depozit.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON 

- 22 RON  pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 199 RON (pret valabil cu livrare prin curierat rapid GLS)

Livrarea se face prin curierat rapid GLS, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania care este in traseul curierului.   

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa confirmarea telefonica prealabila a clientului acesta va fi introdus in baza de date a societatii HERBAVIT si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic Herbalsana.ro

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AVB-ului  cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. 

HERBAVIT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de HERBAVIT SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de HERBAVIT SRL fata de oricare client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de HERBAVIT SRL de la acest client.

5. Garantia produselor

Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitionarii produselor cu obligativitatea de a pastra factura de achizitie , respectiv instructiunile de utilizare primite in momentul achizitiei . Drepturile consumatorului sunt respectate in conformitate cu Leg . 449/2003 , OG 21/1992 si cu Leg. 296/2004. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislatia in vigoare. Expedierea produselor la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Daca S.C. HERBAVIT S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii.

6. Dreptul de retragere / returnare a produselor cumparate

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice, conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Clientul trebuie sa informeze Vanzatorul inainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia Clientului de a se retrage din contract in scris, fax sau e-mail si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

Vanzatorul va rambursa Clientului costul produselor, inclusiv costurile livrarii in cazul in care se returneaza intreaga comanda si exclusiv costul livrarii in cazul in care se returneaza doar o parte din comanda, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat cu privire la decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract. Vanzatorul poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care a primit dovada de la Client ca acesta a trimis inapoi produsele.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: Comenzile achitate Ramburs sau prin virament bancar în contul Cumpărătorului.

Costurile returnării vor fi suportate de Client.

Returnarea se va face prin aceeasi metoda de transport prin care Clientului i s-au livrat produsele, sau prin alta metoda aleasa de comun acord.

SC Herbavit SRL nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs . Adresa de destinatie pentru coletele retur este : Oradea, str.Alexandru Roman, nr. 25, Jud. Bihor, Tel. : 0720 555 002

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform ordonatei de urgenta 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport sau conform intelegerii. HERBAVIT SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Herbalsana.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul Herbalsana.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. HERBAVIT isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

HERBAVIT nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii HERBAVIT si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde prin orice mijloc media.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul Herbalsana.ro este gazduit de serverele unei terte firme. HERBAVIT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. HERBAVIT nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Herbalsana.ro. HERBAVIT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Herbalsana.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Herbalsana.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum autorizarea si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. HERBAVIT detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Herbalsana.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Herbavita.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, HERBAVIT nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

HERBAVIT isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca HERBAVIT are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Herbavit Srl cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeazs sa protejeze confidentialitatea si garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Conform cerintelor Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 al U.E. pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC Herbavit SRL administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, în contextul vizitarii site-ului si livrarii comenzilor efectuate prin www.herbalsana.ro

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre HERBAVIT pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre HERBAVIT nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@herbavita.ro, sau prin posta la adresa: Oradea, str. Alexandru Roman nr.25, jud Bihor .

Herbalsana.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

HERBAVIT se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate catre HERBAVIT sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului HERBAVIT, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. HERBAVIT nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

HERBAVIT certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere HERBAVIT sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

 • dreptul de a cere HERBAVIT sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 • dreptul de a cere HERBAVIT sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

 • dreptul de a cere HERBAVIT sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

HERBAVIT nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Herbalsana.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre HERBAVIT a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Herbalsana.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Herbalsana.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile precum si Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si a serviciilor noastre, sunteti de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

SC Herbavit Srl va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati si va prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate

Prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

- colectam datele de caracter personal pentru crearea unui cont pe site-ul www.herbalsana.ro , in vederea efectuarii comenzii si livrarea ei: adresa de e-mail, numele si prenumele, nr. de telefon, adresa de livrare, data nasterii -optional;

- alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip Cookies; Pentru mai multe informatii legate de cookie-uri, va rugam sa consultati https://herbalsana.ro/content/12-politica-cookie afisata pe website.

- pentru livrarea cadourilor - castigatorilor campaniilor promotionale: nume si prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta). SC Herbavit Srl prelucreaza date pentru trimiterea codourilor castigatorilor campaniilor promoționale (daca este cazul) si pentru conformarea cu cerintele legislatiei fiscale. Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, de asemenea, nu dorim să colectam sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca SC Herbavit SRL sa realizeze activitătile afisate mai sus.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal

SC Herbavit SRL colecteaza si prelucreaza datele de caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:

- activitati comerciale de vanzari produse prin website-ul www.herbalsana.ro

- administrarea conturilor clienților in vederea livrarii comenzilor efectuate de catre clienti.

- prelucrarea comenzilor: preluarea, expedierea si facturarea acestora;

- solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda

- returnarea produselor conform prevederilor legale;

- rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

Prelucrarea datelor pentru aceste scopuri este necesara livrarii comenzilor. De asemenea, anumite prelucrari sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cat timp pastram datele cu caracter personal / Durata prelucrarii datelor 

Ca regula generală, vom stoca datele cu caracter personal cat timp aveti un cont in www.herbalsana.ro . Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, sau chiar puteti sterge contul Dvs. accesand “Contul meu” apasand pe butonul “eliminati datele personale din magazin” , sub rezerva pastrarii anumitor informatii ( ex. produsle comparate de o persoana anonima), in situatiile in care legislatia aplicabila permite (ex.legislatia fiscala si contabila).

Va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile cf. art. 21 alin. 2 din Regulamentul  European nr. 679/2016.

Exceptie: durata prelucrarii datelor este de 5 ani, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie. De asemenea, SC HERBAVIT SRL poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare (conform legii contabilitatii)

Cui dezvaluim datele cu caracter personal

 In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, SC Herbavit SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

- autoritatilor publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si în limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Accesul la datele dvs. de catre persoane juridice sau furnizorilor de servicii se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, în baza unor angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Datele înregistrate de prin website-ul www.herbalsana.ro nu se vand catre terti si sunt folosite doar in scopul livrarii comenzilor efectuate prin website-ul www.herbalsana.ro

În ce tari sunt transfeate  datele cu caracter personal

În prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal doar pe teritoriul Romaniei.

Protejarea si securitatea datelor cu caracter personal

Ne angajam să asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate.

- Stocarea datelor pe servere securizate

- Protectie prin parole;

- Blocarea automata a terminalelor (calculator/laptop etc) cand nu sunt folosite (idle state);

- Eliminarea drepturilor de acces pentru USB si alte suporturi de memorie

- Software de verificare a virusilor si firewall-uri

- Securitatea retelelor locale si WAN;

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute sşi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Drepturile clientilor si utilizatorilor

Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Regulament, respectiv: 

-de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, cf. articolul 13 si 14 din Regulament;

-de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal cf. articolul 15 din Regulament;

-de a solicita o copie despre datele cu caracter personal, de a fi informat cat timp se pastreaza aceste date

-de a rectifica datele dumneavoastra cu caracter personal cf. articolul 16 din Regulament;

-de stergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale cf. articolul 17 din Regulament, acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau v-ati retras consimtamantul. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru respectarea unei obligatii legale.

-de a obtine restrictionarea prelucrarii cf. articolul 18 din Regulament;

-la portabilitatea datelor cf. articolul 20 din Regulament;

-de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare cf. articolul 21 din Regulament;

- de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri cf. articolul 22 din Regulament;

- de a depune o plangere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP cf. articolul 77 din Regulament;

-de a va adresa justitiei în cazul in care s-au constatat incalcari ale legislației in materie cf. articolelor 78 – 79 din Regulament.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre SC HERBAVIT SRL pe adresa de e-mail contact@herbavita.ro sau ne puteti scrie la urmatoarea adresa de posta: Str. Alexandru Roman nr. 25 , cod postal : 410222, Oradea .

Prevederi speciale legate de minori

SC HERBAVIT SRL nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita se acorda pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele Regulamentului cf. articolul 8 si în cazuri strict determinate.

SC HERBAVIT SRL nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

Minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani nu li se permite solicitarea de servicii pe site-ul www.herbalsana.ro , ori participarea la concursuri sau campanii ale SC HERBAVIT SRL , decat daca aceasta se realizeaza in numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauza, conform legii.

Minorii care au implinit varsta de 16 ani pot achizitiona produse SC HERBAVIT SRL numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica de confidentilaitate garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.

11. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de SC Herbavit SRL.

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet pasiv (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile www.herbalsana.ro pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului

 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

 • Cookie-uri pentru geotargetting

 • Cookie-uri de inregistrare

 • Cookie-uri pentru publicitate

 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii

 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor - retinerea parolelor

 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search)

 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor - limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site

 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator

 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics, cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex. prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate.

Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod, asa ca nu pot fi executate si nici nu se pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastra al securitatii utilizarii cookie-urilor

 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces

 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare

 • Instalati-va si actualizati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet - locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in optiuni sau in meniul de preferinte al browserului dumneavoastra. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro

Linkuri utile

Daca doriti sa aflati mai multe infromatii despre cookie-uri si modul lor de utilizare, recomandam urmatoarele linkuri:

Revocare acord acceptare si stergerea tuturor cookie-urilor

Aveti posibilitatea oricand doriti sa revocati acceptul dvs. legat de folosirea cookie-urilor si sa stergeti toate cookie-urile care s-au generat in urma navigarii dvs. in acest site, accesand linkul de mai jos:

    Sterge Cookie-urile Din Website

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Herbalsana.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Herbalsana.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.