Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (numai in Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid GLS in cel putin 2-3 zile lucratoare (daca sunt exceptii, se trece alt termen). HERBAVIT isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore de la data validarii comenzii. Comenzile de pe magazinul online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarea zi lucratoare in intervalul orar 8– 16.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON 

- 22 RON  pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 199 RON (pret valabil cu livrare prin curierat rapid GLS)

Livrarea se face prin curierat rapid GLS, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania care este in traseul curierului.   

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa confirmarea telefonica prealabila a clientului acesta va fi introdus in baza de date a societatii HERBAVIT si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic Herbalsana.ro

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AVB-ului  cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. 

HERBAVIT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de HERBAVIT SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de HERBAVIT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de HERBAVIT SRL de la acest client.