Ceapă fulgi
  • Ceapă fulgi

Ceapă fulgi

3,20 RON
cu TVA
Cantitate

Fulgi de ceapă-40 g

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Ingrediente:  fulgi de ceapă uscată și deshidratată (Allium cepa).

Are o aromă intensă, ușor picantă. Este indispensabilă în bucătărie, se adaugă în supe, sosuri, salate, marinate, în preparate din carne și pește.

Se mai folosește la aromatizarea aluatelor de patiserie.

Ceapa este una dintre cele mai vechi plante de cultură, încă din Antichitate, cultivată ca plantă medicinală, condiment și legumă.
Cu o aromă puternică, atunci când este crudă, și cu un gust dulceag când este gătită, ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. Poate fi consumată crudă, fiartă, uscată sau coaptă și se potrivește la nenumărate preparate.
Pe lângă faptul că oferă un gust delicios mâncărurilor are și efecte benefice asupra sănătăţii. A fost folosită de secole pentru remedii naturale.
Bulbii de ceapă conțin cantități bogate de substanțe nutritive (proteine, lipide, calciu, fier, potasiu, vitamine B1 și B2). În același timp, ceapa  conține și substanțe volatile care au acțiune antibacteriană și antifungică. De asemenea este considerată  a fi un antibiotic natural , are efect asupra tusei, acţionează ca un emolient,  digestiv, calmant. Ceapa împreună cu usturoiul este utilizat frecvent impreuna ca remediu natural  in gripă şi răceală.
Cu toate că ceapa este consumată de cele mai multe ori în stare crudă, aceasta este folosită în preparate și pe post de condiment în formă de fulgi deshidratați. Fulgii de ceapă sunt deliciosi în aproape orice mâncare, având rolul de a adăuga un plus de savoare unor preparate, și nu de a înlocui ingrediente. Pot fi un adaos gustos și crocant pentru salate, paste sau supe cremă, marinate, în preparate din carne și pește. Sau pot fi folosite la aromatizarea aluaturilor de patiserie.

16 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: