Sare de Himalaya grunjoasă - 500g
  • Sare de Himalaya grunjoasă - 500g

Sare de Himalaya grunjoasă - 500g

5,50 RON
cu TVA
Cantitate

Sare de Himalaya Grunjoasa -500g

Sare de Himalaya, neiodată -100% natural, fără  aditivi sau conservanţi.

Stoc epuizat

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Sare de Himalaya, neiodată -100% natural, fără  aditivi sau conservanţi.  Sarea se extrage prin metode tradiţionale  din  minele din regiunile Muntilor Himalaya, dintr-o zonă  neatinsă şi nepoluată. Sarea de Himalaya  conţine clorura de sodiu,  84 de minerale şi oligoelemente.

Ţara de origine: Pakistan

Sare roz de Himalaya (fină / grunjoasă)

Sarea roz de Himalaya este extrasă prin metode tradiţionale din minele din munții Himalaya din Pakistan. Culoarea sa se datorează conținutului de oxid de fier și poate varia de la un alb pur, roz până la roz închis. Conține clorură de sodiu, 84 de minerale și oligoelemente. Este folosită în bucătării, în spa-uri, de terapeuți din domeniul sănătății pentru proprietățile sale nutritive și terapeutice.
Consumul regulat oferă organismului uman minerale esențiale, oligoelemente, electroliți, susține absorbția substanțelor nutritive, elimină toxinele, echilibrează pH-ul organismului, normalizează tensiunea arterială. Poate preveni bolile cardiovasculare, bolile aparatului respirator, menține sănătatea plămânilor, etc.
Extern, sarea roz de Himalaya poate fi folosită pentru a stimula circulația, pentru relaxare, pentru a calma durerile musculare și a elimina toxinele din organism.
Se poate folosi în rețetele de sare de baie, aromaterapie sau adăugate în săpunurile de casă.

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: