FRUNZE DE DAFIN - 5 g
  • FRUNZE DE DAFIN - 5 g
  • FRUNZE DE DAFIN - 5 g

Dafin frunze - 5g

1,50 RON
cu TVA
Cantitate

FRUNZE DE DAFIN

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

FRUNZE DE DAFIN - 5g

Frunzele de Dafin erau una din plantele cele mai iubite în Grecia Antica pentru mireasma intensă şi delicată a frunzelor sale. Este un arbust mereu verde cu frunze uşor ondulate pe margini, care se usucă şi se folosesc pe post de condiment în diferite reţete, în bucătariile clasice sau contemporane. Se foloseşte pentru a aroma orezul, mâncărurile pe bază de legume, fripturi, ciorbe, poate fi adăugat în supe sau în borcanele cu murături. Aroma frunzelor de dafin se dezvolta foarte lent în mâncăruri, de aceea cu cât frunzele de dafin sunt fierte mai mult in mâncare cu atât este mai mare aportul de aromă. A fost introdus în alimentaţie pentru a creşte puterea de digestie. Are efect pozitiv pe întreg traiectul gastro-intestinal, precum şi în sistemul respirator.

Din frunze de dafin se stoarce şi uleiul din el, care are efect calmant pentru piele.

U.E.
22 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs