FRUNZE DE DAFIN - 5 g
  • FRUNZE DE DAFIN - 5 g

Dafin frunze - 5g

2,00 RON
cu TVA
Cantitate

FRUNZE DE DAFIN

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

FRUNZE DE DAFIN - 5g

Dafinul era una din plantele cele mai iubite în Grecia Antică pentru mireasma intensă şi delicată a frunzelor sale.
Frunzele de dafin se folosesc pe post de condiment în diferite reţete, în bucătăriile clasice sau contemporane pentru a aromatiza orezul, mâncărurile pe bază de legume, fripturi, ciorbe sau pot fi adăugate în supe sau în borcanele cu murături.
Aroma frunzelor de dafin se dezvoltă foarte lent în mâncăruri, de aceea cu cât frunzele de dafin sunt fierte mai mult în mâncare cu atât este mai mare aportul de aromă.
Această plantă cu un miros și un gust desăvârșit nu are menirea doar de a da gust mâncării ci ne poate ajuta în multe feluri. Frunzele de dafin au proprietăți detoxifiante și încetinesc procesul de îmbătrînire, ajută la tratarea infecțiilor, a bolilor respiratorii, dar și a problemelor cu inima. Ajută  împotriva stresului și anxietății. Introduse în alimentaţie îmbunătățesc digestia, având efect pozitiv asupra sistemului gastrointestinal, sunt diuretice, elimină toxinele din organism.
Pentru a beneficia de efectele terapeutice ale acestor frunze, se pot adăuga în preparatele culinare gătite, sau se pot consuma și sub formă de ceai ori în smoothie-uri sănătoase.

Din frunze de dafin se extrage şi uleiul, care are efect calmant pentru piele.

4 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs