

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.
Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Abonare la buletinul informativ | |
Bara de cautare | |
Butoane de partajare in retele sociale | |
Cuvinte cheie pentru motoare de cautare | |
Data mining pentru statistici | |
Browsere si sisteme de operare | |
Buletin informativ | |
Originea vizitatorilor | |
Cautarea in magazin | |
Vizite si vizitatori | |
Bloc: Produse vizualizate | |
Google Analytics | |
GDPR - General Data Protection Regulation | |
Google sitemap |
Legea privind cookie-urile reprezintă o parte a legislației privind confidențialitatea care impune site-urilor web să obțină consimțământul vizitatorilor de a stoca sau de a recupera orice informație pe un computer, smartphone sau tabletă. A fost concepută pentru a proteja confidențialitatea online, făcând consumatorii conștienți de modul în care sunt colectate informații despre ele și utilizate online, și le dau o alegere pentru a permite sau nu acest lucru.
Dafinul era una din plantele cele mai iubite în Grecia Antică pentru mireasma intensă şi delicată a frunzelor sale.
Frunzele de dafin se folosesc pe post de condiment în diferite reţete, în bucătăriile clasice sau contemporane pentru a aromatiza orezul, mâncărurile pe bază de legume, fripturi, ciorbe sau pot fi adăugate în supe sau în borcanele cu murături.
Aroma frunzelor de dafin se dezvoltă foarte lent în mâncăruri, de aceea cu cât frunzele de dafin sunt fierte mai mult în mâncare cu atât este mai mare aportul de aromă.
Această plantă cu un miros și un gust desăvârșit nu are menirea doar de a da gust mâncării ci ne poate ajuta în multe feluri. Frunzele de dafin au proprietăți detoxifiante și încetinesc procesul de îmbătrînire, ajută la tratarea infecțiilor, a bolilor respiratorii, dar și a problemelor cu inima. Ajută împotriva stresului și anxietății. Introduse în alimentaţie îmbunătățesc digestia, având efect pozitiv asupra sistemului gastrointestinal, sunt diuretice, elimină toxinele din organism.
Pentru a beneficia de efectele terapeutice ale acestor frunze, se pot adăuga în preparatele culinare gătite, sau se pot consuma și sub formă de ceai ori în smoothie-uri sănătoase.
Din frunze de dafin se extrage şi uleiul, care are efect calmant pentru piele.
Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.