Scorțișoara pudră - 100g
  • Scorțișoara pudră - 100g
  • Scorțișoara pudră - 100g

Scorțișoara pudră - 100gr

6,50 RON
cu TVA
Cantitate

Scortisoara -pudra-100 gr

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Scortisoara -pudra-100 gr

Scorţişoara areo aroma puternica cu un parfum dulce, lemnos. Se poate utiliza in preparate dulci, cum ar fi prajituri, biscuiti, deserturi sau se poate adauga in bauturi fierbinti. Mai este folosita si pentru a da aroma diferitelor feluri  de mancare  din carne de  miel şi de pui.

Poate conține urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muștar, semințe de susan, gluten.
A nu se utiliza după data expirării.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Scorţişoara este un arbore originar din Sri Lanka şi din sudul Indiei. Scoarţa are un parfum special, este recoltată partea exterioară a scoarţei, miezul şi partea interioară. Sunt decojite, apoi se lasă să se usuce complet. Scorţişoara are un parfum dulce, lemnos şi este adesea folosită pentru a da aromă diferitelor feluri de mâncare din carne de miel şi de pui. Bucătăriile din India utilizează pe scară largă, atât la mâncăruri cât şi la preparate dulci, cum ar fi prăjituri, biscuiţi, deserturi sau este adăugat în băuturi fierbinţi. În India, scorţisoara este folosită sub formă de fâşii întregi, prăjite în ulei fierbinte până se derulează şi devin aproape drepte, astfel se eliberează aroma şi gustul. Când se foloseşte măcinată scortişoara trebuie adăugată cu puţin timp înainte de a fi servită căci, prin fierbere, devine uşor amăruie. Este unul dintre cele mai puternice antioxidante naturale, ajută şi la reglarea nivelului zahărului din sânge. Are proprietăţi antimicrobiene, antiinflamatoare.

23 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs