Susan -seminte-100g
  • Susan -seminte-100g

Seminte de SUSAN alb

5,60 RON
cu TVA
Ambalaj
Cantitate

Seminte de susan-100g

Stoc epuizat

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Seminte de susan-100g

Citeste mai mult despre susan : http://www.herbalsana.ro/blog/27-seminele-de-susan-surs-natural-de-vitamine

 

Susanul este unul dintre cele mai vechi condimente. Era una dintre principalele plante cultivate şi în grădinile suspendate ale Babilonului. Babilonienii foloseau seminţele de susan pentru a prepara prăjituri, dulciuri, alcool şi vin.Culoarea susanului variază de la alb-crem la negru, sunt în special folosite în bucătăria asiatică. Sunt bogate în fibre, proteine, carbohidraţi, minerale, precum în calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, fier, sodium, vitamina E, lecitina şi niacina. Are funcţii de detoxifiant şi laxativ. Seminţele de susan pot fi consumate ca atare, în prăjituri, torturi, produse de panificaţie, sau se poate adăuga în paneul pentru carne pentru a obţine un paneu crocant  Se mai adăugă în salate, sau în alte preparate. Cel mai cunoscut preparat din seminţe de susan este tahini. Intreaga aromă a susanului se eliberează atunci când este prăjit.

Cintine susan!Poate conține urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muștar, gluten.
A nu se utiliza după data expirării.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

U.E.

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs