

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.
Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Abonare la buletinul informativ | |
Bara de cautare | |
Butoane de partajare in retele sociale | |
Cuvinte cheie pentru motoare de cautare | |
Data mining pentru statistici | |
Browsere si sisteme de operare | |
Buletin informativ | |
Originea vizitatorilor | |
Cautarea in magazin | |
Vizite si vizitatori | |
Bloc: Produse vizualizate | |
Google Analytics | |
GDPR - General Data Protection Regulation | |
Google sitemap |
Legea privind cookie-urile reprezintă o parte a legislației privind confidențialitatea care impune site-urilor web să obțină consimțământul vizitatorilor de a stoca sau de a recupera orice informație pe un computer, smartphone sau tabletă. A fost concepută pentru a proteja confidențialitatea online, făcând consumatorii conștienți de modul în care sunt colectate informații despre ele și utilizate online, și le dau o alegere pentru a permite sau nu acest lucru.
TRS-Chimen negru–100 g
Nigella / Kalonji
Seminţele de Chimen negru au un gust distinctiv şi se folosesc pentru a aroma pâinea Naan. Se mai poate folosi ca şi un condiment la prepararea murăturilor pe bază de ulei, şi la mâncărurile dulci. Intră în componenţa multor amestecuri de condimente. Cu seminţe mici, îm formă de picătura, acesta nu este inrudită cu chimenul sau chimionul, aproape că nu are miros, işi dezvoltă aroma şi gustul mai bine după ce este prăjită sau friptă în ulei. Termenul indian pentru chimenul negru este kalonji. Nigella stimulează digestia şi elimină paraziţii intestinali. Se foloseşte mai ales în bucătăria turcească, din Orientul Mijlociu şi cea indiană. Seminţele negre se pun în lipii, dar sunt folosite şi pentru asezonarea mâcărurilor de legume, salate, murături, dar si mâncărurilor din miel şi pui. Chimenul negru era folosit în antichitate de faraoni, ca un remediu preţios la îngrijirea corpului.
Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.