Piper negru măcinat - 100g

5,30 RON
cu TVA
Cantitate

Pulbere de piper negru obtinut din boabe de piper negru.

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Piper negru măcinat 100g

Pulbere de piper negru obținut din boabe de piper negru.

Are o aroma bogată, cu gust picant, utilizat pentru a condimenta, a aromatiza supe, legume, sosuri, ouă sau brânză.

Boabele de piper negru pot fi folosite la toate reţetele indiene cu orez, curry şi legume.  Ţara de origine a piperului este India, este regele neincoronat al condimentelor. Piperul este unicul condiment al cărui fruct este comercializat în patru versiuni diferite. Pot fi procesate astfel ca să dea varietaţile de piper alb, negru, verde şi roşu. Alegând timpul recoltarii şi metoda de post procesare, toate cele patru varietaţi pot fi, teoretic, obţinute de la aceeasi plantă de piper. Piperul negru poate fi folosit în aproape toate felurile de mâncare (tocane, fripturi, sosuri şi mâncăruri cu legume), apare şi in cele mai multe amestecuri de condimente . Poate fi gătit mult timp fără să se piardă aroma şi gustul. Este puternic la gust, dar nu acoperă gusturile celorlalte condimente. Pune în mişcare şi digestia cea mai leneşă, stimulează circulatia sangvină şi încălzeşte corpul.

3 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs