Cuisoare - 50 g
  • Cuisoare - 50 g
  • Cuisoare - 50 g

Cuisoare - 50 g

7,50 RON
cu TVA
Cantitate

Cuisoare -50 g

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Cuisoare -50 g

Ingredient: boabe întregi de cuișoare “Syzygium aromaticum”.

Are o aroma intensă, plăcută cu gust picant și dulceag, foarte aromat.

Se poate combina foarte bine atât cu preparate dulci (prăjituri, tarte etc.)  cât și cu preparate sărate (sosuri, orez, tocănițe din carne, carne, pește etc.),  de asemenea pentru asezonarea legumelor, fructelor și a băuturilor.

 

-Cuişoarele sunt cultivate pentru a oferi o aromă plăcută. Se foloseşte în principal pentru a aroma pilaful de orez şi este un ingredient important în condimentul Garam Masala. Adaugă o bucată sau două de cuişoare în plăcinta cu mere pentru a da un gust delicios.

Cuisoarele au fost aduse din India în urma cu multe milenii. Este una din plantele dezinfectante cele mai puternice. Au un efect calmant, au şi acţiune antivirală, sunt o bună sursă de antioxidanţi. Stimulează pofta de mâncare şi ajută digestia. Acţionează contra vomei, colicilor, sughitului elimină senzaţia de greaţă. Dacă se mestecă oferă o respiraţie proaspătă. Se poate adăuga nu numai în deserturi, dar şi la orez sau carne (porc). Se poate adăuga la prepararea vinului fiert, a unor ceaiuri sau la numeroase sosuri din bucătăria indiană. Se mai folosesc la preparate de patiserie, sosuri, anumite ciorbe, condimentarea cârnaţilor de casă, la unele  sortimente de prajituri.

22 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs