Coriandru - pulbere - 100g
  • Coriandru - pulbere - 100g

Coriandru pulbere - 100g

4,00 RON
cu TVA
Cantitate

Coriandru pulbere -100 g

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

TRS  -Coriandru pulbere -100 g

Coriandrul are o aromă puternică cu gust de nucă,  dulceag picant. Actioneaza ca un agent de ingrosare in sosuri. Coriandrul intreg se  poate prăji. Este ingredientul principal in pudra de curry.

 

     Este de origine probabil din zona de est-mediteraneeană (Grecia), sau Asia Mică. Fructele de coriandru sunt des utilizate în multe tări din Europa, Africa de nord şi în întreaga Asie. Coriandrul cu aromă de nucă, dulceag-picant, cu gust şi aromă blândă, este utilizat pentru a potenţa şi a completa aromele celorlalte condimente.În Europa coriandrul este cunoscut de la începutul Evului Mediu. Este folosit la aromatizarea murăturilor şi ca ingredient la asezonarea mezelurilor, în special în cârnaţi şi salam. Coriandrul este un ingredient esenţial în pudrele de curry, şi masala, este un ingredient de baza, extrem de popular. Se foloseşte la prepararea marinadelor destinate cărnii de pui, peşte, porc şi viţel. Actionează ca un agent de îngroşare în sosuri. Se adaugă şi în supele şi sosurilor indiene.

23 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs