Chili maruntit
  • Chili maruntit

Chili maruntit - 100 g

5,00 RON
cu TVA
Cantitate

TRS - Chili maruntit 100 g

Stoc epuizat

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

TRS - Chili maruntit 100 g

TRS chili rosu maruntiti este extrem de picant.  Adăugati in ulei fierbinte si prăjiti, va capata o culoare inchisa si va da un gust minunat mâncarurilor. Chili zdrobit poate fi adaugat si in sosuri pentru pizza. A nu se consuma nefiert.

       Chili este folosită atât în dietă, cât şi în medicină de foarte mult timp. Are proprietăţi miraculoase: slabeşte, dă savoare, sunt buni anestezici şi este foarte sănătos. Ardeii chili conţin capsaicina, vit. C si A. Stimulează circulaţia sângelui, are proprietăţi antibacteriene şi sudorifice. Chili-ul conţine capsicină – un alcaloid responsabil pentru gustul picant. Această substanţa are de asemenea proprietăţi curative şi se foloseşte la producţia de unguente analgezice şi încălzitoare.Acest alcaloid stimulează procesele metabolice şi accelerează metabolismul.

 

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs