

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.
Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Abonare la buletinul informativ | |
Bara de cautare | |
Butoane de partajare in retele sociale | |
Cuvinte cheie pentru motoare de cautare | |
Data mining pentru statistici | |
Browsere si sisteme de operare | |
Buletin informativ | |
Originea vizitatorilor | |
Cautarea in magazin | |
Vizite si vizitatori | |
Bloc: Produse vizualizate | |
Google Analytics | |
GDPR - General Data Protection Regulation | |
Google sitemap |
Legea privind cookie-urile reprezintă o parte a legislației privind confidențialitatea care impune site-urilor web să obțină consimțământul vizitatorilor de a stoca sau de a recupera orice informație pe un computer, smartphone sau tabletă. A fost concepută pentru a proteja confidențialitatea online, făcând consumatorii conștienți de modul în care sunt colectate informații despre ele și utilizate online, și le dau o alegere pentru a permite sau nu acest lucru.
Anason stelat
Ingrediente: anason stelat (Illicium verum).
Cantitate netă: 20 g ℮
Anasonul stelat are o aromă puternică, dulceagă.
Se poate utiliza întreg sau sub formă de pulbere ca aromatizant în produse de patiserie, în deserturi condimentate, dulciuri, ceaiuri. Se foloseşte şi în supe, sosuri, fripturi sau în combinaţie cu carnea roşie.
Este un ingredient esenţial în diferite băuturi alcoolice (lichioruri, vin fiert etc.).
Informație nutrițională |
|
Valori medii: |
Per 100 g |
Valoare energetica |
1411kJ/337 kcal |
Grasimi |
15,9 g |
Din care: Acizi grasi saturati |
0,6 g |
Glucide |
50,0 g |
Proteine |
17,6 g |
Fibre |
14,6 g |
Sare |
0,04 g |
Fructele unui copac veşnic verde, care ajunge până la 8 metri înălţime şi trăieşte 100 de ani, acest anason are o formă stelară, cu raze asimetrice, din interiorul stelei sunt seminţele. Deşi nu seamănă şi nu este acelasi ca anasonul, anasonul stelat poartă acelaşi nume, deoarece au mirosuri asemănătoare. Anasonul stelat are însă un gust mai puternic, ascuţit şi profund, este dulce la gust şi plăcut, puţin picant. Nu se foloseşte în cantităţi mari. Se simte bine în prezenţa altor condimente puternice cum sunt ghimbirul, scorţişoara sau cuişoarele. Adjuvant al digestiei, măreşte imunitatea, luptă împtriva gripelor. Anasonul stelat este folosit în occident în special la deserturi, condimentarea ceaiurilor sau a prăjiturilor, sau ca substitut al anasonului în vinul viert.
Pentru a-şi păstra prospeţimea şi aroma se va păstra într-un recipient bine închis, într-un loc uscat și răcoros.
Poate conţine urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muştar, seminţe de susan, gluten.
Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.