garam masala
  • garam masala

Garam Masala -100 g

8,80 RON
cu TVA
Cantitate

Garam Masala - amestec de condimente Indian -100 gr

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Garam Masala - amestec de condimente Indian -100 gr

Garam Masala este un amestec de condimente aromatice, utilizate in principal pentru condimentarea diferitelor preparate Nord indiene.

Poate fi folosit ca un condiment presărat pe diferite mancăruri  cu carne, peşte sau legume, sau in amestec cu iaurt .

Ingrediente: Chimion, coriandru, scorțișoară, ardei iute, piper negru, cuișoare, nucșoară și cardamom.

-Garam Masala este un amestec de condimente aromatice, utilizate în principal pentru condimentarea diferitelor preparate Nord indiene. Garam Masala poate fi folosit ca un condiment presărat pe pakoras sau pe pateu, sau în amestec cu iaurt pentru a face o garnitura excelentă.  Toate mirodeniile care compun garam masala sunt picante (nu însă şi iuţi) şi recunoscute că încălzesc organismul, este extrem de populară în nordul Indiei, unde clima este ceva mai rece.  Există mai multe variante, în funcţie de ingredientul principal cu care vor fi asociate (pui, miel, peşte, fructe de mare, legume etc.), de zona geografică şi de preferinţele personale ale bucătarilor.

U.E.
2 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs