TANDOORI MASALA
  • TANDOORI MASALA

Tandoori Masala

6,00 RON
cu TVA
Cantitate

TANDOORI MASALA 100g-Concentrat de condiment Indian.

Stoc epuizat

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

 

TANDOORI MASALA 100g-Concentrat de condiment Indian.

Ingrediente: coriandru, sare, schinduf, chimen, scortisoara, chili (ardei iute), piper negru, ghimbir, ceapa, usturoi, mustar, frunze de dafin, nucsoara, colorant, acid citric, cuisoare, nucsoară si cardamon

Mod de preparare: Se amesteca o parte de Tandoori Masala cu 19 părti de iaurt natural.un mix de condimente Indian.

Este folosit pentru a găti preparatele în traditionalul cuptor "tandoor". Carnea este marinată într-un amestec de iaurt şi tandoori masala, şi apoi este coaptă la cuptor.

 

Tandoori Masala este un mix de condimente care este folosit pentru a găti preparatele în traditionalul cuptor ”tandoor”, care este întâlnit în bucătăriile nord indiene. Ingredientele folosite la prepararea mixului de condimente variază de la o regiune la alta. Este folosit pentru condimentarea cărnii de pui şi miel. Carnea este marinată într-un amestec de iaurt şi tandoori masala, şi apoi este coaptă în tandoor, la foc puternic. Carnea preparată astfel este de culoare roşie, rumenită bine, cu gust şi aroma excelentă.

 

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs