TANDOORI MASALA
  • TANDOORI MASALA

Tandoori Masala

6,00 RON
cu TVA
Cantitate

TANDOORI MASALA 100g-Concentrat de condiment Indian.

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

 

TANDOORI MASALA 100g-Concentrat de condiment Indian.

Ingrediente: coriandru, sare, schinduf, chimen, scortisoara, chili (ardei iute), piper negru, ghimbir, ceapa, usturoi, mustar, frunze de dafin, nucsoara, colorant, acid citric, cuisoare, nucsoară si cardamon

Mod de preparare: Se amesteca o parte de Tandoori Masala cu 19 părti de iaurt natural.un mix de condimente Indian.

Este folosit pentru a găti preparatele în traditionalul cuptor "tandoor". Carnea este marinată într-un amestec de iaurt şi tandoori masala, şi apoi este coaptă la cuptor.

 

Tandoori Masala este un mix de condimente care este folosit pentru a găti preparatele în traditionalul cuptor ”tandoor”, care este întâlnit în bucătăriile nord indiene. Ingredientele folosite la prepararea mixului de condimente variază de la o regiune la alta. Este folosit pentru condimentarea cărnii de pui şi miel. Carnea este marinată într-un amestec de iaurt şi tandoori masala, şi apoi este coaptă în tandoor, la foc puternic. Carnea preparată astfel este de culoare roşie, rumenită bine, cu gust şi aroma excelentă.

 

1 Obiect

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs