Curry Madras 100 g
  • Curry Madras 100 g

Curry - 100g

6,50 RON
cu TVA
Cantitate

CURRY- 100 g - tip madras

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

CURRY -100 g  -  MADRAS CURRY

Ingrediente:Turmeric, schinduf, făină de porumb, cuișoare, sare, chimion și piper cayenne.

Amestec de condimente aromatice, tip Curry Madras care se poate utiliza pentru diferite mâncăruri indiene autentice cu curry

Poate fi folosit pentru marinarea cărnii de pui, porc, vită sau peşte. Se poate adăuga în diferitele preparate culinare: sosuri, supe, orez sau în legume. 

Curry-ul este un amestec de condimente galben închis spre portocaliu cu un gust specific. Praful de curry a fost inventat de către coloniştii englezi din India în încercarea de a cuprinde diversitatea bucătăriei indiene într-un singur mixt. În prezent praful de curry este răspândit în multiple combinaţii în întreaga lume. Nu există o reţetă unică şi nici măcar una standard, poate cuprinde 10-20 de condimente dar din nici un amestec de curry nu lipseşte praful de curcumă, cel care dă culoarea acestui mixt. În funcţie de sortiment, ingredientele amestecului de curry, sunt fructate, aromate sau iuţi. Se poate adăuga în mâncăruri cu orez, carne, peşte şi legume.

U.E.
10 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs