Curry HOT 100g
  • Curry HOT 100g

Curry HOT-100 g

6,00 RON
cu TVA
Cantitate

Curry HOT - tip Madras 100g - amestec de condimente aromatice.

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Curry HOT -tip Madras 100 g -  amestec de condimente aromatice.

Ingrediente:Turmeric, schinduf, făină de porumb, cuișoare, sare, chimion și piper cayenne.

Madras Curry este un amestec de condimente aromatice, special importat din Madras si se poate utiliza pentru diferite mâncaruri indiene autentice cu curry. 

Curry-ul este un amestec de condimente galben închis spre portocaliu cu un gust specific. Praful de curry a fost inventat de către coloniştii englezi din India în încercarea de a cuprinde diversitatea bucătăriei indiene într-un singur mixt. În prezent praful de curry este răspândit în multiple combinaţii în întreaga lume. Nu există o reţetă unică şi nici măcar una standard, poate cuprinde 10-20 de condimente dar din nici un amestec de curry nu lipseşte praful de curcumă, cel care dă culoarea acestui mixt. În funcţie de sortiment, ingredientele amestecului de curry, sunt fructate, aromate sau iuţi. Se poate adăuga în mâncăruri cu orez, carne, peşte şi legume.

7 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Noutati in blog despre acest produs