Skip to main content
Chifle multicereale

Chifle multicereale

Chifle multicereale

 

Ingrediente:

–        40gr făină de cocos;

–        20gr făină de in;

–        30gr făină de dovleac;

–        30gr făină de cânepă;

–        340gr făină de măllai;

–        40gr amidon de porumb;

–        1 linguriță tărâțe de psyllium;

–        50ml apă călduță;

–        1 pliculeț drojdie uscată;

–        1 lingură ulei de măsline;

–        sare după gust;

–        1 ou;

–        semințe de in.

Mod de preparare:

            Mixul de făinuri se amestecă cu restul ingredientelor, mai puțin oul și semințele de in. După ce ingredientele s-au omogenizat, aluatul se lasă la dospit aproximativ 1 oră. Pe masa de lucru se mai frământă ușor aluatul cu puțin ulei și se împarte în trei părți egale. Se formează chifle care se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu oul bătut și se presară semințele de in. Se coc la foc mediu până devin aurii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Coș Cumpărături
    Coșul este gol!Spre Catalog

    Abonați-vă la newsletterul HerbalSana:

    HerbalSana
    Prezentare generală a confidențialității

    Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.