Top vanzari

Cimbru - 50 g

3,20 RON

Cimbru  -50 g

Cimbrul este întrebuințat de cele mai multe ori pe post de condiment în diferite preparate culinare atât proaspăt cât și uscat, mai ales în mâncarea de fasole, cea de linte, dar și la prepararea cărnii de porc și de vânat. Frunze și tulpini întregi de cimbru se introduc uneori în borcanele în care se murează varza și castraveții. Se folosește, de asemenea și la prepararea sarmalelor.

Făină de Dovleac - 500g

9,00 RON

Făina de dovleac se obţine din seminţele crude, din care în prealabil, prin presare la rece s-a obţinut uleiul de dovleac. Făina obţinută are o culoare verzuie, cu mirosul şi gustul specific seminţelor de dovleac, recomandat în diferite produse de panificaţie ori patiserie, se poate consuma şi în amestec cu lapte şi cereale, iaurt, miere sau în diferite reţete culinare.