AloeDent –Aţă dentară –30 metri

24,20 RON
cu TVA
Cantitate

AloeDent –Aţă dentară –30 metri

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

AloeDent –Aţă dentară –30 metri
* Aromă naturală de Aloe Vera şi mentă

* Acoperită cu un strat de Ceara de albine pentru a ajuta alunecarea în spațiile interdentare

*30 de metri ată de nylon rezistentă.

Folosită zilnic pentru dinți mai sănătoși, gingii sănătoase și o respirație proaspătă. Experții dentari recomandă utilizarea zilnică a aţei dentare deoarece ajută la îndepărtarea plăcii dintre dinți, pe care periuța de dinți nu o poate îndepărta.

Mod de utilizare:Mai întâi taie lungimea necesară de ață. Învârte capetele în jurul degetului arătător al fiecărei mâini, treceți ușor aţa printre dinți (nu o prindeți) și mutați-o înainte și înapoi până la linia gingiei pentru a îndepărta placa bacteriană. Treceti în mod sistematic de la un dinte la altul, ca să va asiguraţi că nu omiteţi nici un dinte. Scoateți apoi cu atenție aţa dintre dinți. Sângerarea ușoară a gingiilor în timpul folosirii aţei dentare este frecvent un semn al afecțiunilor gingivale. Prin folosirea zilnica a aţei dentare, sângerarea trebuie să se oprească. Dacă sângerarea persistă consultați medicul dentist. Ingrediente: vezi pe ambalaj.

Producator: OPTIMA HEALTH & NUTRITION Swansea SA6 8QP, Anglia

3 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: