Categorii blog
Produse noi
NUCĂ DE COCOS CU GLAZURĂ DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ – 150 G
Ingrediente: nucă de cocos răzuit (55%) (zahăr, sirop de glucoză, nucă de cocos deshidratată 25%, maltodextrină, vanilină, regulator de aciditate: acid citric, arome, sare, cacao), ciocolată neagră (45%) (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină. Substanță uscată de cacao: 56% minimum. Zahăr adăugat în produs: 36%.
CIREȘE CONFIATE CU GLAZURĂ DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ – 120 g
Ingrediente: cireșe (74%) (cireșe (90%), sirop de glucoză, zahăr, apă, acid (acid citric) aromă, conservant: sorbat de potasiu, colorant: carmin), ciocolată neagră (26%) (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină. Substanță uscată de cacao: 56% minimum).
Zahăr adăugat în produs: 49%.
PRUNE CU GLAZURĂ DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ – 150 g
Ingrediente: prune uscate (65%), (prune uscate, conservant: sorbat de potasiu E202), ciocolată neagră (35%) (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină. Substanță uscată de cacao: 56% minimum).
Zahăr adăugat în produs: 15%.
Paste din făină de porumb și orez cu fibre de bambus,...
Ingrediente: făină de porumb, făină de orez, 8% fibre de bambus.
Paste din făină de porumb și orez, Penne, 250g
Ingrediente: 95% făină de porumb, 5% făină de orez.
Paste din făină de năut, porumb și orez, Spirale, 250g
Ingrediente: 75% făină de năut, 20% făină de porumb, 5% făină de orez.
Paste din făină de amarant, teff și quinoa, Scoici, 250g
Ingrediente: 47.5% făină de orez, 30% făină de porumb, 7.5% făină de hrișcă, 7,5% făină de amarant, 5% făina de teff, 2.5% făină de quinoa.
Masca revitalizanta pentru parul degradat
Publicat:
2017-11-14 12:01:54
Categorii:
Retete cosmetice
Mască revitalizantă pentru părul degradat
Ustensile necesare:
- un bol de sticlă;
- o lingură.
Ingrediente:
- un gălbenuș de ou;
- 1 lingură unt de cocos;
- 1 lingură unt de shea;
- 2 linguri de miere;
- jumătate de banana.
Mod de preparare:
Untul de cocos și cel de shea, se topesc la bain marie și se amestecă treptat cu gălbenușul de ou pănă devine o maioneză. La aceată maioneză adăugam mierea și jumătatea de banană pisată, iar pasta rezultată o aplicăm pe părul spălat și umed, lăsăm să acționeze 20-30 de minute la cald, capul fiind acoperit cu o cască de plastic sau un prosop, după care clătim foarte bine cu apă caldă.