Fursecuri cu faina de struguri și migdale

Publicat: 2017-11-14 12:01:54
Categorii: Retete culinare Rss feed

Fursecuri cu faina de struguri și migdale

Fursecuri cu faina de struguri și migdale

 

Ingrediente:

-        2 1/2 căni cu făină de migdale;

-        1/4 cană cu făină de struguri;

-        1/2 lingurita de sare;

-        1/2 bicarbonat de sodiu;

-        1/2 cană ulei semințe de struguri;

-        1 lingură esență de vanilie;

-        1/2 cană cu zahăr brun;

-        1 cană cu ciocolată neagră minim 73% cacao.

Mod de preparare:

            Ingredientele uscate se amestecă într-un castron, după care se adaugă esența de vanilie și uleiul din semințe de struguri. Se omogenizează ingredientele, iar din aluatul obținut se formează mingiuțe care se așează într-o tava tapetată cu hârtie de copt, după care se presează ușor pentru a forma un disc. Fursecurile se coc în cuptor preîncălzit la temperatura de 170ºC, timp de 7-10 minute.

Ne ajuti distribuind acest articol:

Adauga un comentariu