Chifle multicereale

Publicat: 2017-11-14 12:01:54
Categorii: Retete culinare Rss feed

Chifle multicereale

Chifle multicereale

 

Ingrediente:

-        40gr făină de cocos;

-        20gr făină de in;

-        30gr făină de dovleac;

-        30gr făină de cânepă;

-        340gr făină de măllai;

-        40gr amidon de porumb;

-        1 linguriță tărâțe de psyllium;

-        50ml apă călduță;

-        1 pliculeț drojdie uscată;

-        1 lingură ulei de măsline;

-        sare după gust;

-        1 ou;

-        semințe de in.

Mod de preparare:

            Mixul de făinuri se amestecă cu restul ingredientelor, mai puțin oul și semințele de in. După ce ingredientele s-au omogenizat, aluatul se lasă la dospit aproximativ 1 oră. Pe masa de lucru se mai frământă ușor aluatul cu puțin ulei și se împarte în trei părți egale. Se formează chifle care se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu oul bătut și se presară semințele de in. Se coc la foc mediu până devin aurii.

 

Ne ajuti distribuind acest articol:

Adauga un comentariu