• Nou

Seminte de dovleac- 250g

8,00 RON
cu TVA
Cantitate

Seminte de dovleac- 250g

  • Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta. Profesionalism si incredere. Cumparati in deplina siguranta.
  • Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara. Va oferim o gama variata de produse de calitate superioara.
  • Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei. Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 200 lei.

Seminte de dovleac

Cantitate neta:250g

Ingrediente: miez crud de seminte de dovleac

●Poate conține urme de: alune, arahide, migdale, nuci, semințe de susan, gluten.

Pentru a-şi păstra prospeţimea şi aroma se va păstra într-un recipient bine inchis, într-un loc uscat şi răcoros. A nu se utiliza după data expirării.

Loc de provenienţă: China


Cu un gust plăcut și cu un conținut bogat de vitamine, minerale, proteine și acizi grași semințele de dovleac sunt o importantă sursă de energie și sănătate pentru organism.
Pentru prevenirea și tratarea problemelor de sănătate semințele de dovleac pot fi consumate fie în stare crudă fie sub formă de ulei.
Datorită conținutului bogat în acizi grași Omega 3 sunt de mare ajutor pentru prevenirea bolilor de inimă. Pe lângă aceste beneficii semințele de dovleac reduc nivelul colesterolului rău și îmbunătățesc circulația sanguină. De asemenea prin conținutul bogat de potasiu aceste semințe normalizează tensiunea arterială.
Pentru toate aceste beneficii ele sunt recomandate în consumul zilnic dar în cantități moderate.

10 Produse

Momentan nu exista review-uri pentru acest produs.

16 alte produse in aceeasi categorie: