Skip to main content
Retete cu faina de In

Retete cu faina de In

Brioşe cu făină de in

 

Ingrediente:

·         1 cană făină de in;

·         1 cană zahăr;

·         2 linguriţe praf de copt;

·         2 linguriţe scorţişoară;

·         2 linguriţe nucşoară;

·         puţină sare;

·         1 măr mediu;

·         3 ouă;

·         120 ml apă;

·         50 ml ulei.

Mod de preparare:

Într-un bol vom amesteca ingredientele lichide: ouăle se freacă cu zahărul, adăugăm mărul răzuit sau tăiat cubuleţe mici, apa şi uleiul, iar în cel de al doilea castron vom amesteca ingredientele uscate: făina de in, scorţişoara, nucşoara, praful de copt şi sarea. Cele două compoziţii se amestecă şi se omogenizează, după care se toarnă în forme de brioşe şi se coc la 170ºC-180ºC timp de 20 de minute sau în funcție de cuptor.

Biscuiţi

 

Ingrediente:

·         7 linguri făină de migdale;

·         1 lingură făină de mac;

·         3 linguri făină de in;

·         4 ouă;

·         50 gr unt;

·         puţină sare;

·         2-3 linguri de zahăr;

·         1 linguriţă esenţă de vanilie.

Mod de preparare:

Omogenizăm toate ingredientele mai sus enumerate, iar compoziţia obţinută o punem între două foi de copt şi o întindem la o grosime de câţiva milimetri, după care se taie în forma dorită şi se coc biscuiţii la 150ºC timp de 7-8 minute până devin aurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Coș Cumpărături
    Coșul este gol!Spre Catalog

    Abonați-vă la newsletterul HerbalSana:

    HerbalSana
    Prezentare generală a confidențialității

    Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.