Skip to main content
Sucul de ACAI

Sucul de ACAI

Sucul de ACAI

 

            Acai (Euterpe oleracea) este un palmier cu o înălţime de 25 de metri, cu frunze penate lungi până la 3 metri, din genul Euterpe. Fructele, denumite şi boabe sunt rotunde, de dimensiuni mici, culoare mov închis spre negru care cresc sub formă de ciorchine având între 500 până la 900 de boabe de acai. Din palmierii de acai, există opt specii, originari din America Centrală şi de Sud, sudul Braziliei şi Peru.

            De sute de ani, boabele de acai sunt integrate în hrana populaţiei braziliene, asigurând sănătatea organismului. Acestea conţin un nivel ridicat de antioxidanţi şi acizi graşi (Omega 3, 6 şi 9) care reduc nivelul colesterolului, fitosteroli, steroli, proteine, polifenoli, vitaminele A, B1, B2, B3, E, D K, şi minerale: calciu, fier, potasiu etc. În prezent fructele de acai sunt cunoscute şi pe continent european şi comercializate sub formă de fructe uscate, suc, pulbere sau capsule.

            Sucul de acai, pe lângă gustul delicios are şi numeroase beneficii pentru menţinerea sănătăţii şi proprietăţi terapeutice precum: antibacterian, antioxidant, antiviral, antiinflamator, detoxifiant, imunostimulent, tonic, vitaminizant.

            Consumul regulat al sucului de acai, este adjuvant în următoarele situaţii:

–        contribuie la reducerea hipercolesterolemiei şi a hipertensiunii;

–        previne bolile cardiovasculare;

–        stimulează circulaţia sângelui;

–        ajută la îmbunătăţirea concentrării, recomandat în surmenaj intelectual;

–        energizant în caz de suprasolicitate fizică;

–        întăreşte sistemul osos;

–        ameliorează inflamaţiile în caz de artrită, poliartrită;

–        contribuie la îmbunătăţirea somnului;

–        recomandat în curele de detoxifiere;

–        antioxidanţii încetinesc procesul de îmbătrânire prin neutralizarea radicalilor liberi;

–        întăreşte sistemul imunitar;

–        adjuvant în prevenirea diabetului şi al cancerului;

–        îmbunătăţeşte funcţia sexuală.

  Sucul Acai de la Optima, este îmbunătăţit cu OXY 3, o combinaţie unică de 3 componente naturale, care asigură necesarul de antioxidanţi: boabe de struguri, licopin şi resveratrol. Strugurele roşu are numeroase proprietăţi benefice, în special datorită pieliţei negre, care este o sursă de aminoacizi, antioxidanţi şi resveratrol. Licopinul este extras din roşii şi reprezintă de asemenea o sursă de aminoacizi. Resveratrolul se găseşte în anumite fructe şi plante, mai cu seamă în cele de culoare închisă (struguri roşii, afine, coacăze, etc.) şi ajută în cazul rănilor, infecţiilor sau la reducerea colesterolului. Sucul Acai Optima este foarte bogat în antioxidanţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Coș Cumpărături
    Coșul este gol!Spre Catalog

    Abonați-vă la newsletterul HerbalSana:

    HerbalSana
    Prezentare generală a confidențialității

    Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.