Suplimente nutritive

Noni de Tahiti, Bitter Herbal, Neurosan, Aloe Vera, Rodie Juice, Goji Juice, Acai Juice, Citrovital......

Filtre active

NONI DE TAHITI 1L

110,00 RON

Bogat în aminoacizi, contribuie la dezvoltarea musculaturii, prevenind atrofierea acesteia. Participă la menţinerea echilibrului psihic, reduce stările de anxietate, adjuvant în hipertensiunea arterială declanşată de stres și îmbunătăţeşte circulaţia sanguină la nivelul ţesuturilor. Are un conţinut bogat în substanţe biologice active, oligoelemente şi de bioflavonoizi, caracteristici acestui fruct. Datorită acestor substanţe, sucul NONI DE TAHITI are efecte benefice asupra sistemului imunitar, sistemului circulator etc.

GOJI JUICE

54,00 RON

Boabele de goji sunt cultivate si folosite in tinuturile muntilor Himalaya de peste 2000 de ani. Acestea sunt recunoscute ca cel mai bogat nutriment natural ce contine o variata gama de vitamine, minerale, aminoacizi si acizi grasi esentiali, necesari pentru a mentine sanatatea si echilibrul organismului.

Ulei din Ficat de Cod (Cod...

11,90 RON

 Disponibil la  100ml, 250 ml

ULEI DIN FICAT DE COD - este obținut 100% din  ficat de cod proaspăt din  Nordul Oceanului Atlantic, de lângă țărmurile Islandei. Este o sursă naturală de vitamina D, vitamina A, și  acizi grași polinesaturați Omega-3 (DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic)).